2777
2789
عنوان

وسط چت خدافظی میکنه

356 بازدید | 24 پست

خانوما مگه نمیگن وقتی دو نفر عاشق همن با اینکه شبه و خسته ان دوست دارن تا خود صبح با هم چت کنن؟🥹 

پس اینایی که تا سه صبح با هم حرف میزنن کجااان

ما مثلا میبینی ساعت یک و نیمه داریم چت میکنیم نامزدم میگه خوابم میاد و شب بخیر این الان یعنی از صحبت کردن با من لذت نمیبره؟🥲

رفیقم می‌گفت اگه براش جذاب بودی اصلا دلش نمی‌خواست بره بخوابه یا انقده بیدار میموند که گوشی به دست خوابش ببره راست می‌گه ؟🥲🥲

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باید تا۳ چت کرد ول کنا

من شوهرم دیگ اگ بیشتر از ۱۲ بشه میگم بای ...

پس کی میخوابین ،خواب خیلی مهمه برا بدن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
وا خب یکی زود میخوابه یکی دیر نمیشه که در بستی بگیریش

اخه نامزدم یه بار قبل ازدواج بهم گفت من شبا دیر میخوابم حالا نمی‌دونم شاید تایم خوابش تغییر کرده 

ولی من خودم بوده شبایی که از مسافرت برگشتم خسته و داغون بودم ولی چون دوست داشتم دو دقیقه بیشتر باهاش صحبت کنم دلم نمیخواست بخوابم

این برا کسی هس که اولین بار عاشق میشه ن پسرای این دوره که چتهاشونو حرفاشونو قبلا انجام دادن با کسای ...

ولی من مطمئنم شوهرم آفتاب مهتاب ندیدس 😂😂😂

چرا باید تا۳ چت کرد ول کنامن شوهرم دیگ اگ بیشتر از ۱۲ بشه میگم بای ...پس کی میخوابین ،خواب خیلی مهمه ...

حتی واسه کسایی که تازه نامزدی کردن؟؟

اخه نامزدم یه بار قبل ازدواج بهم گفت من شبا دیر میخوابم حالا نمی‌دونم شاید تایم خوابش تغییر کرده ولی ...

تابستونا همه دیر میخوابن نزدیک پاییز گردش خون تغییر میکنه زود میخوابن بعدش حتما باید فردا صبح بره سره کار خستست

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

نه 

زندگیت و بر پایه و اساس حرف دوستت نزار

تازه حق بهش بده بیچاره خستس باید صبح دوباره پاشه برو سر کار تو گرما سرما واقعا آقایون خسته میشن چرا نصف شی با شما چت کنه 

مردا از زنای با درک خوششون میاد 

بهش بگو میدونم خسته ای استراحت کن فردا صحبت میکنیم با سیاست باشه 

ک نه شما ناراحت بشی نه اون معذب باشه

روزهای دیگ هم همینطور سرد هستند مگه؟؟

یه اخلاق گندی هم که داره اینه تا چیزی بهش میگی ناراحت میشه میگه شب بخیر بخوابم فردا نمیتونم برم سرکار   

عزیزم آدمی که کسیو دوست داشته باشه نگران سلامتیشه بهت اجبار میکنه بخوابی مثل یه پدر یا مادر مراقبته البته این حس دو طرفه‌هستش هرکسی به خواب نیاز داره هیچی ربطی به دوس داشتن نداره مثل این میمونه تو مادرتو دوس داری بشینی باهاش تا صب حرف بزنی به حرف کسی گوش نده حس خودت تو رابطه چجوریه مهمه❤️

نه زندگیت و بر پایه و اساس حرف دوستت نزارتازه حق بهش بده بیچاره خستس باید صبح دوباره پاشه برو سر کار ...

نه فقط شبا اینجوریه چ بدونم با این تفکرات رفیقام یه جوری از شوهرای خودشون حرف میزنن ادم فکر میکنه حتما شوهر من تو این زمینه یه مشکلی داره

عزیزم آدمی که کسیو دوست داشته باشه نگران سلامتیشه بهت اجبار میکنه بخوابی مثل یه پدر یا مادر مراقبته ...

چه بدونم آخه من خودم اینجوریم با اینکه صبحا ساعت شیش باید پاشم درس بخونم ولی شبا دوست دارم بیشتر باهاش چت کنم فکر کردم همه باید مثل خودم باشن