2777
2789
عنوان

پت خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 60 پست
شما خودتون عروس هلندی داشتید ؟ اگه داشتید میشه راهنماییم کنید؟

یه ماهی میشه خریدم عزیزم 

نمدونم اعتقاد داری یا نه ولی به قولی برام خیلی اومد داشت 😄

هنوز تحت نگرفته باهامون ولی برامون عزیزه همین جوریم

سر و صداش بعضی وقتا زیاده ولی نمک خاص خودشو داره🥺

یکم پراش می‌ریزه شلخته کاری ولی در حد یه جارو برقی کشیدنه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

شما تا حالا گربه اسکاتیش داشتی؟؟ .. برای موهاش شنیدم یه شونه هایی هست وقتی بدنشو شونه میکنی دیگه موی ...

اره اسکاتیش دارم

نه بابا شونه ها الکین، کم تر میشه ها ولی بازم میریزه

موهای خیلییی ریز و نرمی داره، سخت جمع میشه از رو فرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه حمایتی دیگه چه نوع گربه ای هست میشه آگاهم کنی🥲؟خب میشه سختی های مراقبتشو بگی

گربه ها خب مث سگ مثلا سروصدا ندارن برای اپارتمان نشینی هم مناسبه نگهداریشون.. زیاد میخوابن بسته به سن شون هم میزان خوابشون متفاوته.. فعالیت و جنب و جوششون روهم دارن که میتونی براش اسباب بازی بگیری و خودتم باهاش بازی کنی ..یه ظرف خاک مخصوص میخوان که توش پی پی کنن

یه ظرف اب تمیز .. برای غذاشم میتونی یه ظرف بگیری حالا..

غذا هم غذای خشک گربه. کنسرو گربه. پوچ گربه.خودت میتونی سوپ براش درست کنی مثلا یه تکه مرغ+سیب زمینی+هویج یا کدو بدون ادویه میزاری ابپز شه بعد میتونی میکس شده بهش بدی یا حتی با گوشت گاوم میشه .. حتی میتونی برنج هم یکم بریزی تو سوپ.. تخم مرغ ابمز.. هر از گاهی ماست بخصوص اگر پروبیوتیک باشه برا گوارششونم خوبه.شیر گاو چون لاکتوز داره ندین بهتره..

واکسناشم میبری میزنی دامپزشکی و چکاپ ببرش هر از گاهی که مشکلی نداشته باشه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اسی دانش آموزی؟اگه اره که نگیر چون واقعا نمیتونی رسیدگی کنی!داشتن یه پت خونگی مخصوصا سگ و گربه به مر ...

اره عزیزم دانش آموزم ولی سال آخرمه.. با خودم گفتم مثلا هروقت کنکور دادم و قبول شدم به عنوان هدیه برای خودم یه گربه اسکاتیش بخرم چون شنیدم اذیت نمیکنه و خوبه ولی با حرف بقیه که درباره گرون بودن هزینه هاشو اینا گفتن یه طوری شدم🥲 نمیدونم عروس هلندی بگیرم یا گربه

راضی هستید ازش؟ با حرفای بقیه یه طوری شدم🥲

من ۱۰ سال بیشتره گربه دارم

هیچ سختیی نداره

ففط خرجش زیاده ک مشکلی با خرجش ندارم

بقیش هررچی گفتن چرته😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوستم گربه داشت ی هفته رفت مسافرت برگشت افسردگی گرفت گربش کلی هزینه کرد براش الان خودش میگه گربم بهت ...

واییی😂😂🥲 خب میخواد به یک نفر دیگه واگذارش کنه یا هنوز میخواد پیشش باشع؟

یعنی به جای اینکه بری کلی هم پول بدی به دلال حیوانات ک برات یه گربه بیاره همین گربه های ازاد و بی سر ...

ماشالاا 😀 ایول و آفرین بهت ، صبر و حوصلع زیاد داری، کلاس چندمی ؟ چطور وقت می‌کنی به ۱۲ تا گربه برسی واقعا خانوادت مشکلی با این قضیه ندارن؟🥲

اره عزیزم دانش آموزم ولی سال آخرمه.. با خودم گفتم مثلا هروقت کنکور دادم و قبول شدم به عنوان هدیه برا ...

خودم به عنوان صاحب یه پت میگم که اگه شرایط داری بگیر چون واقعا سختی داره 

و واقعااااااا مثل بچه هستش

به نظرم بزار سال آخرتم بگذره بعد بگیر

و اینکه اگه بگیری خانوادت عاشقش میشن😂خیالت راحت

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

برای رفتن به مسافرت این گربه رو چکار میکنید؟

میبرمش

گاهیم پسرخالم نگهش میداره خودشم گربه داره میبره اکثر اوقات...

آزاری نداره کلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه ماهی میشه خریدم عزیزم نمدونم اعتقاد داری یا نه ولی به قولی برام خیلی اومد داشت 😄هنوز تحت نگرفته ...

خب مراقبت زیادی داره؟ مثلا هزینه هاش چجوریه, آموزش چطور؟ حرف زدنش مثلا چطوریه؟

اره اسکاتیش دارمنه بابا شونه ها الکین، کم تر میشه ها ولی بازم میریزهموهای خیلییی ریز و نرمی داره، سخ ...

خب میشه از هزینه هاش برام بگید؟ مثلا اسباب بازی هاش و خوراکش و جای خواب و دکتر و واکسن اینا چقد درمیان؟

گربه ها خب مث سگ مثلا سروصدا ندارن برای اپارتمان نشینی هم مناسبه نگهداریشون.. زیاد میخوابن بسته به س ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم❤️. همه گربه هات از یک نژادن یا متفاوتن؟

خب مراقبت زیادی داره؟ مثلا هزینه هاش چجوریه, آموزش چطور؟ حرف زدنش مثلا چطوریه؟

مراقب که تنه‌اش نمیزاریم کلا 

هزینه هاشم زیاد نیست چندتا اسپری و مکمل فقط با غذای خودش 

کوچیک ترا آموزش پذیر ترن

حرف زدن هم خب اگه کوچیک تر باشه احتمالا بهتر یاد میگیره

حرفم نزنه همون خوندش عشقه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)