2777
2789
عنوان

پت خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 60 پست
اسکاتیش بسیاااار نازه ولی موهاش میریزه خونه زندگی میشه موخیلی خر و کیوتن😍هزینه نگهداری و غذا و دکتر ...

شما تا حالا گربه اسکاتیش داشتی؟؟ .. برای موهاش شنیدم یه شونه هایی هست وقتی بدنشو شونه میکنی دیگه مویی نمیریزه یا الکیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه حمایتی بگیر خیلی باهوش و بانمکن من گربه دارم شخصیت مستقلی دارن نگه داریشون‌از خیلی حیوانات دیگه ...

گربه حمایتی دیگه چه نوع گربه ای هست میشه آگاهم کنی🥲؟

خب میشه سختی های مراقبتشو بگی

اونم مد نظرم هست ولی از سگ و گربه خیلی بیشتر خوشم میاد🥲

یکم سیستم بدنشون شبیه انسانه چون پستاندار هستن...

کثیف کاریش نسب به پرنده خیلی بیشتره

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

گربه از سگ باهوشتره ولی لجباز و بازیگوشتره...اگه خونگی باشه بیرون میترسه ازت جدا شه ولی بهتزه نبریش ...

منم برای همین عاشق این موجود نازمم🥲🥲😀 ولی همه میگن نگهداریش خیلی سخته

اسی دانش آموزی؟

اگه اره که نگیر چون واقعا نمیتونی رسیدگی کنی!

داشتن یه پت خونگی مخصوصا سگ و گربه به مراقبت و رسیدگی بیشتری لازم داره.

باید ببریشون حموم، با سشوار اونارو خشک کنی، ناخوناشونو بگیری، اسباب بازی میخوان، واکسن باید بزنن، هر چند وقت یکبار باید ببریشون دامپزشکی و...

🔴از همه مهم تر باید ببریشون بیرون🔴

داشتن یه پت خونگی مثل بچه هستش اگه واقعا شرایطو نداری که نگیر چون هم اونا اذیت میشن و هم خودت اذیت میشی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

دوستم گربه داشت ی هفته رفت مسافرت برگشت افسردگی گرفت گربش کلی هزینه کرد براش الان خودش میگه گربم بهتر شده ولی مث قبل نیس

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

گربه حمایتی دیگه چه نوع گربه ای هست میشه آگاهم کنی🥲؟خب میشه سختی های مراقبتشو بگی

یعنی به جای اینکه بری کلی هم پول بدی به دلال حیوانات ک برات یه گربه بیاره همین گربه های ازاد و بی سرپرست تو کوچه هارو به سرپرستی بگیری یا گربه ای تو پانسیون پت شاپ ها هست اونا اکثرا مریض شدن یا مشکلی براشون پیش اومده و دوره درمانشون که تموم میشه سختشونه که دوباره تو محیط خشن بیرون زندگی کنن اینجوری به اونا یه فرصت زندگی در ارامش رو میدی و قطعا خودت هم متوجه برکت این کار خیر میشی عزیزم💖

من خودم دوازده تا گربه حمایتی دارم.‌. مثلا یکیشون رو تو یه کوچه دیدم خیلی لاغر و نحیف بود اوردم پیش خودم نگه داری کردم الان مثل پلنگ شده😂یا یکیشون چشماش عفونت گرفته بود بردم دکتر و قطره دادن براش منم هر روز دو نوبت میریختم تو چشمش کم کم بهم عادت کرد منم نگهش داشتم..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

نه سخت نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤