2777
2789
عنوان

پت خونگی

317 بازدید | 60 پست

دخترا من دوست دارم گربه اسکاتیش به سرپرستی بگیرم و مراقبت کنم ولی دوست دارم دوتا بگیرم که باهم هم بازی باشن ، شماهایی که تاحالا گربه داشتید میشه از تجربیاتتون بگید؟ نگهداریشون خیلی سخته ؟ غذاهاشونم خیلی گرونه لابد ؟🥲 خیلی سردرگمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاش و خاکش یکم گرونه برات سنگین میشه یکی بگیر

گربه لازم نیست حتما ۲ تا باشه شخصبت مستقل داره...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها اگرم میشه بگید مثلا مثل سگ باهوش هستن که همه چیو خوب یاد بگیرن و رعایت کنن؟ مثلا اگه با خودم ببرمشون پارکی چیزی هم فرار میکنن و میرن یا پیش صاحبشون هستن؟ و.... اگه میشه راهنماییم کنید مرسی ❤️

گربه حمایتی بگیر خیلی باهوش و بانمکن 

من گربه دارم شخصیت مستقلی دارن نگه داریشون‌از خیلی حیوانات دیگه راحتتره ولی بازم سختی خودشو داره

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
بچه ها اگرم میشه بگید مثلا مثل سگ باهوش هستن که همه چیو خوب یاد بگیرن و رعایت کنن؟ مثلا اگه با خودم ...

گربه از سگ باهوشتره ولی لجباز و بازیگوشتره...

اگه خونگی باشه بیرون میترسه ازت جدا شه ولی بهتزه نبریش خودشم خوشش نمیاد از بیرون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گوربهههههههه🫠🫠عرررر ماماننننن🥺همه یدونه دارن فقط سر من بی کلاه مونده 😐

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه ها اگرم میشه بگید مثلا مثل سگ باهوش هستن که همه چیو خوب یاد بگیرن و رعایت کنن؟ مثلا اگه با خودم ...

گربه کلا جدا از ماهیت سگه

شخصیت خود شیفته ای داره 

بیرونم نمیتونی ببریش؛ آموزش هم جز دسشویی و غذا چیزی نداره

حرف گوش نمیکنه 

شما تاحالا گربه داشتی؟

بله من هیمالین دارم