2777
2789
عزیزم اب بزار توقوری کوچیک جوش بیاد مثلا یک لیوان اب بربز حدودا تا این سوراخ لوله قوری اب ک جوش اومد ...

پودر کاکائو *

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
شما بلدین؟

من فیلمشو دیدم چند ساعت قهوه رو میجوشونن آخرش قند میریزن‌ دوباره میجوشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز من یه قهوه از شهرتون گرفتم به اسم قهوه دمی همون که توش قهوه و هل مجلسی و تخم گشنیز و ..... ...

نه عزیزم اون نیست اون تومراسم عزا پودر کاکائو خالیه همینجور گفتم درستش کن اون قهوه هم به قول ماکرمونیا براقوت گرفتنه ینی مقویه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
من فیلمشو دیدم چند ساعت قهوه رو میجوشونن آخرش قند میریزن‌ دوباره میجوشه

موقع سرو عرق هل میریزن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

.

کاکائو نذری کرمـانی رو بـرای

یک بار هم که شده امتحان

کن😋☕

🍃کاکائو نذری🍃

مواد لازم :

_ آب جوش ۴ لیوان

_ پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری سرخالی

_ شکر نصف لیوان

_ گلاب ۴ قاشق غذاخوری

_ پودر هل نصف قاشق مرباخوری

آموزش کامل کاکائو نذری رو

داخل ویدئو می‌تونید ببینید💯☕

اگه آمــوزشمو دوست داشتی با

عزیزانت به اشتـــــراک بزار تا به

جمع خانواده رز کیک بپیـوندند.💞

#کاکائو_نذری

#رُز_کیک

╔═🍃🌺🍃🍃══

مرسی عزیز من یه قهوه از شهرتون گرفتم به اسم قهوه دمی همون که توش قهوه و هل مجلسی و تخم گشنیز و ..... ...

برادم اون قهوه هم همینجوری مثل کاکائو بزار تو اب جوش همون مقدار مثل کاکائو حالا دوس داری مقدار فهوت بیشتر باشه دوقاشق قهوه بریز طعمشم یاخالی یاباشکریانبات مخلوط کن، اما براکاکائو دم کردن تو نسبت ابی که گفتم بیشتر نریز وگرنه تلخ میشه زیاد راستی کاکائو شکرم معمولا زیاد میبره هرچی بیشتر دم کنی اگ سلیقت تلخی نیس

نه عزیزم اون نیست اون تومراسم عزا پودر کاکائو خالیه همینجور گفتم درستش کن اون قهوه هم به قول ماکرمون ...

پس طعم شون باهم تفاوت داره؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

پس طعم شون باهم تفاوت داره؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

اره عشقم ازنظر خودم کاکائو خیلی خوشمزه تره، اشکال نداره راحت باش سوالی داشتی بپرس

پس طعم شون باهم تفاوت داره؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

دیگه هم به کاکائوت هم به قهوت هرکدوم دوس داری هرعرقی بخوای میتونی اضافه کنی اما براکاکائو گلاب بهترش میکنه راستی کاکائو گرمه باتمام خوشمزگیش زیاد نخور جوش میزنی یا توپریدی من نمیخورم خون ریزیم بیشتر میشه