2777
2789
افرین مسیر زندگیتو ازشون جدا کن وابستش نباش

نه وابسته زیاد بودم ولی خواهر ادم تنهایی میتونه موفق بشه؟

کاشه هنوز دختر مجرد بودم...با خیال راحت خونه پدرم..

تا اینجوری بخوام حرص و جوش بخورم

توی سن23سالگی پیر شدم...

خدا نگذره ازشون که اونجوری نقش بازی کردن و الان چیزهایی فهمیدم که...

مثلا من تازه فهمیدم شوهرم یه مدت قرص مصرف میکرده و روانپزشک میرفته...

الان هم باید مواظب باشم که یهو نزنه به عقلش و دیوونه بشه 

خدا نگذره ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وابسته زیاد بودم ولی خواهر ادم تنهایی میتونه موفق بشه؟کاشه هنوز دختر مجرد بودم...با خیال راحت خون ...

اگه مدارک پزشکیشو داری ببر دادگاه شکایت کن ازتو بیماریش و پنهون کردن ازش جدا شو بعدم تو شهر میپیچه دلیل طلاق و ابروش میره🤦🏼‍♀️امیدوارم به دلت ارامش برسه و اوناهم تنیبه بزرگ بشن

💕

اگه مدارک پزشکیشو داری ببر دادگاه شکایت کن ازتو بیماریش و پنهون کردن ازش جدا شو بعدم تو شهر میپیچه د ...

شناسنامه و کارت ملیش دست من که زنشم نیست چه برسه به اون مدارک پزشکی

اونم مطمئنم خود مادرش زودتر سربه نیست کرده

اینارو هم بین دعواهای شوهرم و مادرش که داد و فریاد میزد فهمیدم...

اگه خانوادم پشتم بودن و میذاشتن دوره ی نامزدی طولانی باشه یکم بلکه همو بشناسیم هیچ کدوم اینا نمیشد و میشد جلوشو گرفت

اما مامانم هی میگفت خوبیت نداره زیاد نامزد و عقد بمونید براتون بدجنسی میکنند و بهم میخوره

کاش بهم میخورد انگار چه چیز تحفه ای نصیبم نشده نصف همکلاسی هام مجردن 

اونا رو ببینی منم ببینی فکر میکنی یه زن 30-35ساله ام...

دیگه به حدی داغونم که حوصله به خودم رسیدن رو ندارم

نمیدونم چه جوری باید خودمو جمع و جور کنم و هوای خودم رو داشته باشم و شوهرم و مادرش و باباش و داداشش به یه کتفمم نباشن!