2777
2789
عنوان

اگر به عشقت نرسی چی کار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 80 پست
چی شد؟ الان خوبی فراموشش کردی حالت خوبه؟

بد نیستم

اگر بگم فراموش کردم که دروغ گفتم

فقط کمرنگ تر شده

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
من عشقم یکطرفه بود بهش نرسیدم چون حسی بهم نداشت اما دنیا به اخر نرسید و این مساله پذیرفتم و باهاش کن ...

ای کاش همه اینقدر منطقی بودن

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که رسیدم دیدم هیچ گ و ه ی نبود برگشتم

شت اوه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
منم مثل تو بودم ب عشقم رسیدم ولی عجله کردم جدا شدم

من نمیتونم جدا بشم

۶ سال و نیمه باهمیم

سه سال عقد سه سال و نیم سرخونمون 

یه پسر دوسال و نیمه هم دارم

همین هفته پیش بی خبر تنهایی رفت مسافرت درحالی که قبلش بحث کردیم قهر بودیم دلم داشت آتیش می‌گرفت 

من داغون شدم اما الان کمی بهترم

انشاءالله ب وقتش یه ادم خیلی خوب وارد زندگیت شه

انشاءالله ب وقتش یه ادم خیلی خوب وارد زندگیت شه

ممنون عزیزم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ایهو واقعا میگم چون اون برام همه کس شده

کاملا درک میکنم:)!!

ای کاش همه اینقدر منطقی بودن

ممنونم ولی برای اینکه من به این حس و حال برسم به قیمت ۵ سال برام تموم شد تا بتونم باهاش کنار بیام و به فکر ادم های دیگه ای باشم 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
شوعرمه‌ الان دیگه بیشتر از این نمی‌تونستم بهش برسم 🥴🤣🥸

جووون 😁😁❤😂

خودکشی ۰😹

عه ۰😂😂

خخخ اسمشم یادم نیست حتی 🤣یادش بخیر نوجوانی فکر میکردم بدون اون میمیرم

😂😂😂😂جررر 

یه عشق دگ درمیابموالا

والابخدا

فنار ک نشد

برامن ک بهترم شد ک نشد

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

کاشششش این تایپیک رو دخترای ک له له میزنن واسه عشق ی ژرفه و نرسیدن بهش و...  بیان بخونن

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

والابخدافنار ک نشدبرامن ک بهترم شد ک نشد

والا همه فک میکنن اون ی نفر بره دگ کسی نیس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️