2777
2789
عنوان

اگر به عشقت نرسی چی کار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 80 پست
بد نیستماگر بگم فراموش کردم که دروغ گفتمفقط کمرنگ تر شده

تایکاتو دوره ای نگاه کردم 

اون چه خری بوده دختر خاله مطلقتو عقد کرده😂

ولی واقعا خوش بحالت که انقدر زود طرفت کارما پس داد

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

من بهش نرسیدم و هیچوقتم نمیرسم 🙂💔💘

جدا شدیم از هم 🙂💔😭   

خیلی بی رحمانه ولم کرد خیلی بی رحمانه

امیدوارم کارما پس بده فقط   به خدا که حقم نبود اینجوری بی رحمانه ولم کنه  به خدا که انصاف نبود   فقط میخوام تقاص پس بده  نمیدونم ببخمش یا نه   نه نمیتونم ببخشمش نه میتونم‌ نبخشمش  نه میتونم‌ فراموشش کنم  منِ احمقِ خرِ گاوِ بیشعور نفهم هنوزم دوسش دارم و عاشقشم  با اینکه خیلی بهم بد کرد با اینکه خیلیییی باهام بد شده بود و دیگه واقعا دشمنم شده. با اینکه خیلی از دستش عصبانی و دلخورم خیلیییییییی زیاد خیلی  اما منِ کثافت هنوزم دوسش دارم   دلم براش تنگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭     دلم برا دشمنم تنگه 🙂💔😭    شکایتش رو پیش خدا کردم  امیدوارم خدا جوابشو بده  امیدوارم کارما پس بده    

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایکاتو دوره ای نگاه کردم اون چه خری بوده دختر خاله مطلقتو عقد کرده😂ولی واقعا خوش بحالت که انقدر زو ...

هعی

من با دل شکستم چکارکنم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

من اینقد براش جنگبدم خودمو دردیوارمیزدم دعوا بامادرو خاهر زنگ زدن ب بابای پسره ی ریقو و و و

سال هشتادشش اینابود

خلاصه قلبشم سوراخ بود و کلی کلاس اومد واخر رف دختر داییش گرفت ک البته بعدسه سال فهمیدم 

اما دورار برام نمی ارزه بجه سوسول اگر باباش نبود هیچ...  نبود 

الان چشش درآد من زندکیم بهتره و وقتی کیبینثش رستورانی جایی بخودم میگم خاااااااک تو سرت بااین سلیقت 

اتفاقی ماکیریم بیرون رستورانی جایی میبینکش البته مغازه هم داره انگار 

دوتادخترم داره 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

من بهش نرسیدم و هیچوقتم نمیرسم 🙂💔💘جدا شدیم از هم 🙂💔😭 خیلی بی رحمانه ولم کرد خیلی بی رحمانهام ...

عزیزم بهش فکر نکن انشاءالله از یادت بره و دوباره قوی شروع کنیییی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
هعیمن با دل شکستم چکارکنم

درسته دلتو شکوند ولی قوی ترت کرد

اونم که با زن ج ن د ش و تولش داره تاوان میده مشخصه وقتی به تو پیام میداد یعنی تا خرخره تو منجلاب گیر کرده 

حقشه مرتیکه هول 

چقدر خوب که الان خودشو نشون داد اگه پس فردا با بچه ولت میکرد چی 

باز الان مجردی شرایطشو داری بهترینا بیان سمتت 

جوری که هزار مرتبه خراروشکر کنی به اون هول نرسیدی

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
من اینقد براش جنگبدم خودمو دردیوارمیزدم دعوا بامادرو خاهر زنگ زدن ب بابای پسره ی ریقو و و وسال هشتاد ...

😂😂😂دقیقااا ادم وقتی ب یاد میاره میگه این چ سلیقه ای هست اخه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم بهش فکر نکن انشاءالله از یادت بره و دوباره قوی شروع کنیییی

نمیتونم بهش فکر نکنم 🙂💔😔

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

عه ۰😂😂

ارع

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
درسته دلتو شکوند ولی قوی ترت کرداونم که با زن ج ن د ش و تولش داره تاوان میده مشخصه وقتی به تو پیام م ...

اره عزیزم درسته

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...