2777
2789
عنوان

اگر به عشقت نرسی چی کار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 80 پست

من عشقم یکطرفه بود 

بهش نرسیدم چون حسی بهم نداشت 

اما دنیا به اخر نرسید و این مساله پذیرفتم و باهاش کنار اومدم و دیدم که ادم خوب توی دنیا کم نیست و الان خوشحالم چون مطمئنم قطعا یک فردی که مناسب من هست سر راهم قرار میگیره

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داغون شدم اما الان کمی بهترم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

خودکشی ۰😹

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
تا حالا که جا نزدیم هیچ کدوم لطفا دعا کنین برای بار دوم که میان آخر ماه بابام دیگه جواب مثبت بده و ن ...

من عید برای بار سوم م آخر میان 

یعنی عین چی میترسم و اضطراب دارم 

میگرن عصبی گرفتم 

مردم از فکر و خیال 

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
:)چرا آخه

چی چرا ؟

اینکه داغون میشم ؟

ببین من اینو تو زندگی فهمیدم برا دخترا که اگر بین کسی که دوست داره و دوسش داری گیر کردی کسی که دوست داره رو انتخاب کنی

اونی که دوست داره جوری رفتار می‌کنه که عاشقش میشی ولی کسی که دوسش داری هرکار کنی نمیتونی اوضاعو جوری کنی که اونم بخوادت تهش از تلاشات خسته میشه

من عید برای بار سوم م آخر میان یعنی عین چی میترسم و اضطراب دارم میگرن عصبی گرفتم مردم از فکر و خیال

ایشالله که تاپیک بعدی تاپیک جشن آت باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من داغون شدم اما الان کمی بهترم

چی شد؟   الان خوبی فراموشش کردی حالت خوبه؟

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
تا حالا که جا نزدیم هیچ کدوم لطفا دعا کنین برای بار دوم که میان آخر ماه بابام دیگه جواب مثبت بده و ن ...

انشاءالله عزیزممم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!