سلام به همه دوستان. خواستم ازتون کمک بگیرم ایا کسی هست که تجربه آزمایش خون ازدواج داشته باشه. من رفتم ازمایش خون ازدواج گفتن اهنم پایین گفتن دوماه روزی سه تا قرص آهن بخورم. خوردم و دوماه شد رفتم گفتن خوب بالا اومده ولی اون رنجی که ما میخواییم نیست باید ۲۶لاسه مال من ۲۵.۶بود میشه راهنماییم کنید چی بخورم ۴دهم گفت کمه و گفت یک ماه دیگه قرص ادامه بدم میترسم ۴که بالا نره هیچ پایین در باشه اخه. دقیقا روزی که رفتم ازمایش فرداش پریود شدم میترسم بخاطر پریودی کمتر هم بشه.
میشه کمکم کنید. بگید چی بخورم که هم چهار دهم که گفت بالا بره هم بخاطر پریچدیم. جایگزینش بشه و. حداقل یک شماره. بالا بره مثلا بشه ۲۷ خواهش میکنم هر کی میدونه راهنماییم کنه 😭🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باشه الان داره تموم میشه میخوام پنج شیره بگیرم بخورم کلا من از اولش میخوردم ولی ول مردم نخوردم. اشتب ...
من خودم قرص فولیک اسید معمولی دکتر برام نوشت. قرص ها رو نمی شناسم. از داروخانه بپرس بهترینش رو بهت بده. بعضی قرص ها جذبشون سریع تره تداخل با غذا های بعد پیدا نمی کنند.
راستش اسفناج و سبزیجاتی که برگ تیره دارند. اما زیاد نمی دونم.
م روزی سه تا قرص آهن میخورم از وقتی شروع کردم کلیه درد بعضی روز ها دارم تا الان ۲۰۰قرص بیشتر خوردم رفتم برلی جعبه سوم هر جعبه ۱۰۰تا توشه تقریبا ۲۰۰تا توی دوماه خوردم البته از ۲۰۰تا چندتا کمتر خوردم ولی نمیدونم خودم حس میکنم مال قرص هست چون تا الان کلیه درد نداشتم
برام دعا کنید کلی چیزای آهن دار دارم میخورم قرص آهن میخورم دعاکنید یک ماه بعد که گفتن برم ۴دهم که کم بود بیشتر از ۴دهم بالا بره مثلایک نمره😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻میترسم بخاطر پریودی پایین در اومده باشه😭😭😭😭 برام دعا کنید🙏🏻