2777
2789
عنوان

سقط در ماه دوم

335 بازدید | 6 پست

دوستان دیروز اندازه دو بند انگشت لخته خون با رگه های سفید دفع کردم ولی همچنان کمرم درد میکنه و خونریزی کمی دارم یعنی الان کلا سقط شد ؟

دکترم گف سقط شده برای هفته اینده از بتا و سونو نوشت واسم

اگی تجربه ای دارین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ پریودی ۷ هفته و دو روزولی اقدام ۴ هفته و دو روز

من تجربه همه جورش دارم یک بار ۸ هفته خوریزی شدیدی کردم ک بعدا معلوم شد هماتومه

و پسرم سالم دنیا اومد 

یبارم خون ریزی کردم سقط شد

ولی لخته نداشتم حقیقتا

شاید قلبش تشکیل نشده ک لخته دفع کردی

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من تجربه همه جورش دارم یک بار ۸ هفته خوریزی شدیدی کردم ک بعدا معلوم شد هماتومهو پسرم سالم دنیا اومد ...

نمیدونم اخه حالم خوب بود فقط رفتم پیاده روی طولانی بعدش اومدم خونه لکه قهوه ای دیدم استراحت کردم ک یهو خونریزی شد و دفع داشتم 

نمیدونم اخه حالم خوب بود فقط رفتم پیاده روی طولانی بعدش اومدم خونه لکه قهوه ای دیدم استراحت کردم ک ی ...

خب دختر خوب مگ نمیگن ۳ ماهه اول پیاده روی سنگین نکنید؟

ولی بدن اگ بچه قلبش تشکیل شده باشه و جنین سالمی باشه ب راحتی پسش نمیزنه پس عذاب وجدان نداشته باش انشالله ک بری سونو و هرچی خیره برات پیش بیاد

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼