2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چشه

134 بازدید | 13 پست

بابام صبح تا شب گیر میده دعوا میکنه دست بزن هم کم داره اصلا نمیفهمم تابستون امسالمو قشنگ ریده بهش اصلا درکش نمیکنم راست میاد چپ میره گیر میده تورو قران کمکم کنید دیشب گریه کردم شام نمیخوردم پامیشه میگه ... بازیو تمومش کن بیا شام بخور حالم دیگه ازش بهم میخوره   

کسی نی تو خانواده تون که باهاش صحبت کنه خانم؟

مامانم میگه باهاش صحبت میکنه اصلا ببینین من خیلی تو خونه کمکشون میکنم واقعا دستم نمک نداره فقط دعوا باهام راه مینداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول مرداد مثل سگ دارم درس میخونم یه خواهر برادر دوقولو دارم نزدیک ۲ سالشونه مثل چی ازشون نگهداری میکنم مامانم میره سرکار بابام زودتر میاد خونه صبحا مامانبزرگام با بابابزرگام میان نگهداری میکنن ولی منم خیلی کمک میکنم

میاد نهار داغ میکنم سفره پهن میکنم فقط دعوام میکنه بعدم میام بچه نگه میدارم فحش میده میگه گمشو تو اتاقت درس بخون میگم مرد مسلمون آخه من مثل چی درس میخونم افسرده شدم دیگه ت تابستون یه روز خوش نداشتم

نه بابا جوونه

حتما یه مشکلی پیش اومده 

زیاد به خودت سخت نگیر بیخیال بابا

منم مثل تو بودم ولی فهمیدم هرکاری ما بکنیم اخرش پدر مادرا به ما گیر میدن بزار کار خودمونو بکنبم

نگم برات خواهررر که سر دانشگاه چقدر منو اذیت کردن 

ولی اخرش خودم سختیاشو به جون خریدم

حتما یه مشکلی پیش اومده زیاد به خودت سخت نگیر بیخیال بابامنم مثل تو بودم ولی فهمیدم هرکاری ما بکنیم ...

❤️‍🔥🥲بخدا خسته شدم اصلا درک نمیشم همش میگم اگه اضافیم برم خودمو گم کنم حداقل خلاص شم

❤️‍🔥🥲بخدا خسته شدم اصلا درک نمیشم همش میگم اگه اضافیم برم خودمو گم کنم حداقل خلاص شم

واقعا درکت میکنم عشقم

اضافی هم نیستی حالا گفتی دو قلو داریم خب یکم نگهداریشون اذیته و رو اعصابشون تاثیر گذاشته ولی تو اصلااااا خودتو ناراحت نکن 

ایشالا درآینده نزدیک موفق و مستقل میشی 🥰