2777
2789

شوهر من یه عادت بد داره وقتایی که باخانوادم میریم تفریح یا مهمونی حالا به شوخی یا جدی مدام از من بد میگه یا مثلا از یه چیزی خیلی وقت پیش ناراحت شده اونو جلو بقیه میگه کاری کرده که اصلا دلم نمیخواد با کسی رفت و آمد کنم اگه گله هم کنم میگه بابا این که چیز مهمی نیست من شوخی کردم داری بزرگش میکنی ولی واقعا ناراحت میشم نمیدونم چکارکنم این اخلاق بدش کنار بذاره ماهم مثل بقیه زن و شوهرا لحظه های خوب و بد زیاد داشتیم ولی اصلا توقع این رفتار ندارم ازش هزاربارم بهش گفتم اگه ازچیزی ناراحتی به خودم بگو حلش میکنم ولی دوست ندارم مسائل بینمون جلو خانواده ها بیان کنی ولی کو گوش شنوا

مثلا یه مورد خیلی ساده و مسخره اینه تا میرسیم خونه خواهرم یا مامانم میگه وایییی فاطمه رو باید از شب قبلش بهش بگی تا برای فردا آماده بشه ولی اینو درنظر نمیگیره که من علاوه برخودم باید ۳ نفردیگه روهم آماده کنم 

بقیه مسائلم همینطور 

دفعه بعد بچه ها رو بده اون آماده کنه 🗿

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

حس میکنم همسرتون دچار کمبود توجه و محبت هستن که اینجوری می‌خوان نظر بقیه رو به خودشون جلب کنن و به نوعی بزله گویی انجام بدن ولی راهش رو بلد نیستن و شمارو تخریب می‌کنن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دفعه بعد بچه ها رو بده اون آماده کنه 🗿

خیلی وقتا میندازم گردنش ولی خب اون خیلی چیزا براش مهم نیست انجام نمیده دختر هست و قر وفرش موهاش باید درست کنی لباس مرتب کنی و خیلی چیزا ولی فکر میکنه آماده شدن فقط یه لباس پوشیدنه 

کمبود محبت از طرف من یا بقیه؟

اینو شما باید بفهمی دیگه جانم اینبار وقتی جایی رفتید قبل از این که همسرتون شروع کنه شما دست پیش و بگیر مثلاً به مادرتون بگید امروز فلانی... (همسرتون) موقع حاضر شدن کمک کرد زود تر رسیدیم یا فلان کار و انجام داد کمتر خسته شدم از همسرتون تعریف کنید یکم به کارهایی که انجام میده هر چند کوچک آب و تاب بدید بعد زیر نظر بگیرید که رفتارش تغییر می‌کنه یا باز هم همینطوره. مرداد در کل مثل بچه ها هستن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اینو شما باید بفهمی دیگه جانم اینبار وقتی جایی رفتید قبل از این که همسرتون شروع کنه شما دست پیش و بگ ...

خانوادم زیاد ازش تعریف و تمجید میکنن خیلی قبولش دارن ولی بالاترم گفتم پدرشوهرمم همینجوریه 

خانوادم زیاد ازش تعریف و تمجید میکنن خیلی قبولش دارن ولی بالاترم گفتم پدرشوهرمم همینجوریه

خوندن پیامامون رو. خب اینا ریشه در کودکی داره ولی قابل حله شاید میخواد با این کار ها توجه شما رو به خودش جلب کنه یا مثلاً تو خانوادتون خودی نشون بده 

خوندن پیامامون رو. خب اینا ریشه در کودکی داره ولی قابل حله شاید میخواد با این کار ها توجه شما رو به ...

توجه من که اصلا چون خیلی از چیزایی که میگه تفکرات خودشه واقعیت نداره این کار تاثیر بدی روی من گذاشته دیدم عوض شده دوست ندارم با خانواده خودم یا خودش جایی برم باهاش وقتی هم نمیرم میگه منزوی نباش

اصلا نمیتونم یجورایی مثل تف سربالا میمونه این کار ما دوتا مکمل همیم اصلا این کار نمیتونم بکنم دوست د ...

بعضی افراد تا دردشو نچشن متوجه نمیشن.‌برای خودشونم خوب نیست همینطوری با ببخشید نفهمی ادامه بدن. دل نازک بودن زیادی به ضرر آدمه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷