2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست مثل من باشه؟

111 بازدید | 8 پست

سلام من هفته 28هستم بچمم پسره یه چندوقته خودشو جمع میکنه به اصطلاح قوز میکنه اطراف نافم

من دیابت دارم و انسولین میزنم راهمین خیلی استرسم بالاست دکترگفته ازهفته 34باید بیمارستان بستری شی تا زمان زایمان خیلی ناراحتم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😟دیابت بارداری داری؟

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

الان دکتر بهم گفته اب دوربچه هم 20هست بالاترین اندازه حدمجاز چیکارکنم پایین بیاد؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
عزیزم من اطلاعی ندارم اما اومدم که بگم برا سلامتی خودت و نی نی ۵ث صلوات فرستادم

ممنون عزیزدلم لطف کردی گلم