2777
2789
عنوان

اشتباه در دوران کارآموزی

109 بازدید | 5 پست

بچه ها من کارآموز حوزه منابع انسانی هستم

دوماهه کاراموزم اما نصف این مدت رو بخاطرقطعی برق تعطیل بودیم و سرکار نرفتم

جمعا شاید یکماهه که کاراموز هستم

بعضی روزا توی کارم خیلی خیلی اشتباه میکنم چون من خیلی استرس دارم

بااینک بارها بهشون گفتم من دراین زمینه سابقه کاری ندارم، اما ازمن توقع دارن خیلی چیزارو بلدباشم و مسئولیت کار باخودمنه و این خیلی استرس منو بیشتر میکنه

واقعا نمیدونم باید چیکارکنم

نمیدونم طبیعیه یا نه

ولی خیلی عصبی و ناراحتم

ازدست خودم بخاطر اشتباهاتم

عادیه اصولاً همه متوجه نیستن که کارآموز حق اشتباه داره . انگار خودشون از اول حرفه ای بودن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عادیه اصولاً همه متوجه نیستن که کارآموز حق اشتباه داره . انگار خودشون از اول حرفه ای بودن

خودم تعجب میکنم ازاینک یکسری موارد رو اشتباه میکنم

اصولا اشتباهاتم داخل کارکرد هاست

بااینکه واسشون ارسال میکنم که اول چک کنن و اگر اوکیه تحویل بخش مالی بدم، چک میکنه اما دقت نمیکنه و میگه اوکیه

من میفرستم و درنهایت متوجه میشن اشتباه رخ داده

بااینک من واقعا بااصول کارشون اشنا نیستم و نیاز دارم حداقل چندین مرتبه خودشون چک کنن 

حتی بهشون گفتم ولی واسشون مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تعجب میکنم ازاینک یکسری موارد رو اشتباه میکنماصولا اشتباهاتم داخل کارکرد هاستبااینکه واسشون ارس ...

ببین اونا چون خوبی ازت توقع دارن . دو ماه دیگه حرفه ای میشی همچین باورت نمیشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مرسی که امیدوارم میکنیچون خودمو خیلی باختم

منم همینم اوایل هر کاری

الانم چنین حسی دارم