2777
2789
عنوان

حالم بده گریم بند نمیاد

163 بازدید | 14 پست

داشتم آشپزی میکردم همزمان اخبار میدیم

یه دختر غز‌ه ای نشون میداد همسن دخترم که توی جنگ پاهاش قطع شده بود و پانسمان شده بود.دارم از غصه میمیرم 

مگه یه بچه اینقدری چقدر تحمل درد داره💔😔

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
عزیزم دلت ب حال خودمون بسوزه که اگه افعانیا را بیرون نکنن چند سال دیگه ماهم مث غزه میشیم

موافقم .ولی اون بچه هیچ گناهی نداشت چرا باید اینجوری بشه؟

حالا که این خبرها رو می‌خونی برو ببین توی اخبار چه آمار عجیب و غریبی از بدبختی و بیچارگی مردم و بچه های خودمون وجود داره مردم غزه آنقدر از همه جای دنیا بهشون کمک میرسه که نیازی به دلسوزی مردم فلک زده ایران ندارن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
حالا که این خبرها رو می‌خونی برو ببین توی اخبار چه آمار عجیب و غریبی از بدبختی و بیچارگی مردم و بچه ...

ولی او بچه گناهی نداشت

تمام دنیا هم بهش کمک کنه دیگه پا درنمیاره

ولی او بچه گناهی نداشتتمام دنیا هم بهش کمک کنه دیگه پا درنمیاره

خب ما که مقصر وضعیت اون بچه نیستیم به نظرت این همه آدم که تو ایران با ماشینهای غیر استاندارد تصادف میکنند و یا بی سرپرست میشن یا نقص عضو پیدا میکنند ارزششون از اون بچه فلسطینی کمتره حالا اگه غصه خوردن دوست دارید غصه هموطن خودتون بخورید که از همه دنیا مظلومیترن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

منم درکتون میکنم،از وقتی جنگ اسرائیل وفلسطین شدت گرفت،مرتب اخبار را میدیدم وافسوس میخوردم که این همه دم از مسلمانی زدیم،یعنی کشورهای اسلامی حریف اسرائیل نمیشدیم.

اینقدر گریه کردم، صحنه هایی را میدیدم که تو کابوس ندیده بودم.

فرق شکسته نوزادان، خانه هایی که آوارمیشد .قطع عضوهایی که دلیلش کمبود تجهیزات پزشکی بود.

ولی به قول دوستان حتما بی لیاقتیم که نمیتونیم کمکی بهشون بکنیم

،انشاءالله خدا ریشه ظلم را از زمین برداره.

یمنی های غیور هم فقط تونستند تعدادی کشتی را نابود کنند ویا جلوشون را بگیرند.

خدا هزاران بار هم ما را عذاب کنه کمه،ما همه انسانیم ولی محدودیم،اگر مثل سردار سلیمانی و  شهید حججی بودیم 

شاید  میتونستیم کاری بکنیم.

خدا حتی اون عزیزان را هم از ما گرفت تا دستمون کوتاه بشه.

ببخش پرحرفی کردم،فقط میتونیم درددل کنیم.