2777
2789
عنوان

اکه افسردگی دارید

102 بازدید | 9 پست

نصیحت یه نفر که یه دوره‌ی افسردگی فوق حاد رو پشت سر گذاشته بود رو هم بشنوید که میگه این موارد میتونه تا حد زیادی بهتون کمک کنه:

۱- شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن و بیدار موندن.

۲- تغییر سبک موسیقی به موسیقیِ شاد یا صدای طبیعت و بیکلام.

٣ ‌-دلیلش رو پیدا کنید و راجب اش بنویسید، هر چی ذهنتون رو مشغول کرده این باعث میشه وقتی که دوباره مرور میکنید و میخونید راحت تر بپذیرید.

۴- فعالیت بدنیتون رو بیشتر کنید.

مثلا پاشید تو خونه قدم بزنید یا اگر حیاط دارید برید تو حیاط بچرخید.

۵- یه نوشیدنی کافئین دار بخورید؛

مثلا قهوه یا نسکافه و…یا حتی شکلات تلخ 

۶- فضایی که توش هستید رو روشن تر کنید.

٧- جایی که بیشتر تایم میگذرونید رو عوض کنید.

و از این دمنوش ها هم استفاده کنید:

دمنوش بادرنجبویه، گل‌گاو زبان، بابونه، گل ساعی، بهار نارنج، سنبل الطیب، و زعفران

که در درمان افسردگی موثر هستن.

خیلی نیاز داشتم ممنوووون لطفا هر موقع اطلاعات خوبی داشتی درمیون بزار بازم رمسییی🌹

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

دقیقا ...ولی قهوه برای من افسردگی بیشتری میاره 

هرچند اصلا نمیتونم ترک کنم و قرص کافئین هم مصرف میکنم

۲ مورد اول خیلی مهمه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان کسی که افسردگی شدید داشته تایید میکنم 

فقط اون کافیین اگر دچار اضطراب هم هستید نخورید شدیدترش میکنه

ورزش هم‌خیلی جوابه نه یکی دو روز حداقل ۱۰ روز به بالا

مصرف ویتامین دی هم در کنار اینا که گفتی عالیه

مرتب و منظم بودن اطراف و کمد و کشو هم خیلی تاثیر داره...اطرافتون رو مرتب کنید و مرتب نگه دارید

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

قرص ب ۱ و ب ۶ هم استفاده کنید و اصلا اجازه ندید فکر بد بیاد سراغتون  به خانواده تون ک کنارتون هستن فکر کنید خدارو شکر کنید تنها هم نباشید دوست پیدا کردن و کلاس رقص ورزشی یا یادگیری جدید  اینم از تجربه من انشالله هرکی داره خوب بشه  وکسی مبتلا به این درد نشه 

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪