سلام
من همین فروردین تو بیمارستان نجمیه زایمان کردم این تجربه منه نمیدونم به کارتون مییاد اما اگر بازم بخوام زایمان کنم امکان نداره برم اون بیمارستان.
بیمارستانش تمیز بود تازه من اتاق خصوصی با دوتا همراه گرفتم که ازاد حساب میشد و شبی ۵۵۰ تومن بود برخورد پرستاراش و پرسنلش خوب بود خدایی.اما دکترایی که برای ویزیت خودت میاومدن مفت نمی ارزیدن افتضاح بودن در ضمن بگم من قرار بود زایمان طبیعی کنم اما چون دکتر بی مسیولیت خودم موقع زایمانم تهران نبود و همین طوری منو به پزشک کیشیک سپرد یه دکتر اونجا سزارینم کرد!
البته من بعد زایمانم از دو سه نفر شنیدم که گفتن بیمارستان نجمیه مدلش اینطوریه که میذاره حسابی درد زایمان طبیعی رو بکشی و آخرسر سزارینت میکنه بلایی که دقیقا سر من اومد!!!!!
کلا برخورد پرستارای بخش زایمانش با بخش پذیرش زمین تا اسمون فرق داشت هرچی اینا بی اعصاب و بی حوصله اونا با اخلاق و مهربون .
برخورد پرسنل اتاق عمل خیلی خیلی خیلی افتضاح بود خیلی بی اعصاب بودن و بداخلاق انگار با من دعوا داشتن در حالی که من نه برخورد بدی کردم نه کاری میخواستن بزنن ادمو و بعد اینکه بچم به دنیا اومدهمون لحظه حتی نیوردن جلو درست ببینمش و یا نداشتن یه تماس کوچیک باهاش داشته باشم فقط از فاصله سی سانتی نشونم دادن و بردن همین!!!! بعدم که بچه زردی داشت شبی ۲ملیون و دویست واسه دستگاه ازمون گرفتن در حالی که بعد دوشب پرستاراش گفتن اگه دستگاه بیارید خونه کلا خیلی ۱۰۰-۱۵۰ هزار تومن میشه.
دکتر اطفالشم خیلللی بد بود ولش میکردی میگف بچتون کلا مشکل داره و باید حالا حالا بیمارستان بمونه چون حتی روز اخر که داشتیم بر میگشتیم برگه رضایت ازمون گرفتن واسه زردیش و نمی ذاشتن ببریمش خونه!!
چادر هم اجباریه و باید همراهاتون چادر داشته باشن یا با گذاشتن یه کارتی چیزی چادر بگیرن.