2777
2789

دنبال کار میگشتم به یه آگهی که خیلی حقوق مزایاش خب بود پیام دادم طرف مطب زیبایی داشت منشیش شمارموگرفت زنگ زد صحبت کردیم

همه شرایط خب عالی بود تارسید به آخر کار گفت من چون وقت ندارم  یکی میخام درکنار کار پارتنرم باشه منم هواشو از نظر مالی دارم من اینجور شدم😐😐😐

گفتم ببخشید متوجه نشدم چی؟!

گفت من یکی میخام درکنار کار بامن باشه چون همیشه به درس خوندن کار سفرهای خارجیم وقت ندارم برم تورابطه 

گفتم ببخشید من شما برای همکاری بدرد هم نمیخوریم شرایط شما روندارم  خداحافظ 

یعنی در عجبم چرا ملت این شدن به هیچکس نمیشه اعتمادکرد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو میدونیم داریم‌به قهقرا میریم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چقدر پدرسوخته بوده

اصلا یه درصد فکرشم‌نمیکردم این دکتره همچین حرفی بزنه حالا مجردم که مجرد باشم چه فکری کرد اخه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
پزشک بود؟

مطب زیبایی داشت تزریق ژل بوتاکس این چیزا

مریض جنسی ان یکی دوتا هم نیستن همشون همینجورین

من دیروز یه پیام داشتم دو ساعت حالمممم چنان بد شد پر از حس نفرت گرفتم از اون پیام اصلا نتونستم چیزی در جواب بنویسم هیچ واژه ای لیاقت اون حرفای زشت نبود فقط بلاک کردم

أكثرا فقط سو استفاده است چه پست شدناره منم تازگيا زياد شنيدم از طريق ديوار دنبال رابطه هستن تا چيز د ...

والا یه آدمای مثل ما که هدفشون درآمد حلال کارکردن سالمه کجا پس پیداکنن؟؟؟؟

قشنگ توی چت اینا میپرسن متاهلی یا مطلقه😂😐😐😐

مریض جنسی ان یکی دوتا هم نیستن همشون همینجورینمن دیروز یه پیام داشتم دو ساعت حالمممم چنان بد شد پر ا ...

توی دیوار؟؟؟