2821
2789
عنوان

شما بودید ادامه میدادید

211 بازدید | 15 پست

۱۳ سالم بود نامزد کردم 

الان ۲۰ سالمه و یه بچه دارم 

شوهرم از روز اول هزار یه کار کردن که کارای عروسی خراب شد به نتونستیم بگیریم 

عقد هم خانواده اش شیرینی رو انداختن تو سطل دعواشون شد 

بعد خلاصه اومدم سر زندگیم ۶ ماه بعد پدرشوهرم خونه و زنش رو ول کرد اومد شهری که ما زندگی میکنیم شروع به کار کرد با اینکه اصلا نیاز مالی نداره و بچه ای هم نداره و تو هفته ای ۴ شب خونه ما من همش تحمل کردم الان ۴ ساله که خونه ما و قسط رفتن نداره 

به شوهرم میگم میگه فکر کن بابام مریض 

یکی از خانواده ام بیاد خونمون شوهرم یجوری اخم تخم میکنه طرف میفهمه میره دیگه ب نمیگرده 

بعد عمری میام شهرستان برم خونه بابام اگه ۱۰ روز بیایم ۹ روز بزور دعوا منو خونه باباش نگه میداره منم پدرم فلج مادرمم پیره کسی نیست پشتم رو بهش گرم کنم

بعد این تو خونه خودمون بزور خرید خونه میکنه بزور لباس اینا برام میخره ولی خونه باباش بریز به پاش میکنه من ۵ ساله جگر تو خونه ام ندیدم ولی هروقت میاد خونه باباش حتما باید جگروز گوشت درست کنه 

ولی بقران باباش که ۴ ساله خونه ما هست ۲ تا نون هم نیاورده 

الان دیگه زده به سرم برم دنبال طلاق تو خیابون یجوری باهام رفتار میکنه که خاک میشم پیش خانواده اش یجوری ضایعه ام میکنه دلم میخواد بمیرم 

بنظرتون وقشته یبار برا همیشه تمومش کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلات برای همه هست سعی کن باهاش کنار بیای میدونم سخته ولی خب بد تری هم هست بعد طلاق اونم با یه بچه واقعا سخته و طاقت فرساس تحمل کن و با سیاست کاری کن خوده شوهرت از حظور پدرش تو خونه احساس اذیتی کنه 

مشکلات برای همه هست سعی کن باهاش کنار بیای میدونم سخته ولی خب بد تری هم هست بعد طلاق اونم با یه بچه ...

موندم چیکار کنم باور کن بجای رسیدم میترسم یکی از فامیلام بیاد خونم با کسی هم رفت امد ندارم 

هزار بار زدم به گوش خانواده شوهرم که برید حداقل یه خونه بگیرید براشون مهم نیست 

موندم چیکار کنم باور کن بجای رسیدم میترسم یکی از فامیلام بیاد خونم با کسی هم رفت امد ندارم هزار بار ...

خانواده شوهر ک از خداشونه جا شما باشه خب وقتی میگی مشکلی نداره پدر شوهر کمتر تحویلش بگیر  وقتی بی محلی کنی و سکوت خودش میفهمه ک اصافس میره

خانواده شوهر ک از خداشونه جا شما باشه خب وقتی میگی مشکلی نداره پدر شوهر کمتر تحویلش بگیر وقتی بی مح ...

اینکارو هم بارها کردم یبارم اعصابم خراب شد رک بهش گفتم دیگه بسه برو خونه بگیر باز اومد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز