2777
2789
عنوان

نوزاد دارا و بچه دارا خواهش میکنم توروخدا راهنمایی وکمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 85 پست
بچه از دو ماهگی به بعد باید ۱۰ بخابه تا ۷ صب من چن تا بچه دیدم اینطوری بوده

بچه دو ساله نیستا کی گفته بچه دوماهه باید ۹ ساعت ی کله بخوابه بچه دوماهشه هر دوسه ساعت گرسنه میشه شیر میخواد این به کنار 

میگم اسی خودش گفت بچش ۴ ساعت خوابیده بعدم دوساعته بیداره  بچه دیگه نمیخوابه متوجه شدید؟ منم پرسیدم بیدار شده شیر دادی یا ندادی احتمالا گرسنه اس که نمیخوابه اونم که جوابی نداد فعلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضی نوزادا اینجوری ان. هرچقدر بیشتر دنبال خوابوندنش باشی بیشتر ناامید میشی و روحیه ت خراب تر ...

چقدر سخت.شماهم مثل خیلی از ماها چقدر سختی داری

خدا صبر زیاد بده و طاقت بدنی برای تحمل 🙏

ولی واقعا ادم اینجور باشه از زندگی کامل میفته و فلج‌میشه

نه شام و ناهار نه زندگی مرتب و یکم استراحت ! خیلی سخته 😔

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دختر منم اینجور بود ،تا شش صبح تو گهواره تکونش میدادم ،،،،من چند قطره عرق نعنا با یه پر کوچیک قند و ...

انشالله امیدوارم

التماس دعا دارم والا از بس بریدم

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه دو ساله نیستا کی گفته بچه دوماهه باید ۹ ساعت ی کله بخوابه بچه دوماهشه هر دوسه ساعت گرسنه میشه شی ...

چرا نوشتم که

ننوشتم ؟ معذرت

شیرش به موقع اس 

بیدار بودنی ام حواسم هست سر وقت میدم و خواب بودنی ام خودش شروع میکنه غر غر و یه سری علامت نشون میده برای گرسنگی قشنگ متوجه میشم کی شیر میخواد

گرسنه نگهش نمیدارم اصلا 

من فکرکردم دوسالشه الان بادقت دیدم فهمیدم دوماهشه!زودنیست واسه گلایه کردن؟!شایدباشیرخودتون سیرنمیشه ...

دوماهشه ولی واقعا توی این دوماه شما فکر کن جز دوهفته اول از یه تایمی تا ۴ یا ۵ صبح بیداره

خواب شب یه چیز دیگه اس خب 

منم تازه زایمان کردم دست تنها و خسته حتی خواب ندارم برای دوساعت

هی باید ماساژش بدم برای نفخ و کولیک

دارو بدم

عوضش کنم

حواسم به ریفلاکسش باشه

عملا هیچ خوابی ندارم

میگم حداقل مثل خیلی از نوزدا بخوابه منم‌نیم ساعت کنارش بخوابم هی پاشه اصلا یه ساعت یه بار شیر بخواد

گریه نکنه و روتین خوابش درست باشه حداقل

شیرخشکم چون متوجه شدم شیرم شبا کمه و سبک و گشنه میمونه میدم بهش اونم شبا فقط.تو جوابای قبلی گفته بودم 

نمیدونم از افسردگی.بعد زایمانه یا حساس شدم ولی واقعیت از حرفت دلم‌شکست .گلایه کردن و خستگی دیر و زود نداره

هیچ کسی جای اون یکی که کمک میخواد نیست و نمیدونه توی چه شرایطیه

فعلا باید شما خودتو باهاش وفق بدی با هم بخوابی باهم بیداربشیتا کمتر اذیت بشی

ناهار شام چی پس ؟ اینجوری ک همش خوابیم 😔

چقدر سخت بوده و خبر نداشتیم😔😔

میگم بعد اون چهار ساعت که خوابید بیدار شد شیرش دادی؟ حالا میگی شبها شیر نداری همون شیر خشک و دادی؟

شیرش به موقع اس حواسم به اون هست

شبا کمکی شیرخشک چون شیر ندارم ، روزا شیرخودم

شیر افزا و اینام میخورم که بهتر بشه شیرم 

شیرخواستنی قشنگ متوجه میشم حرکاتشو و شیرش میدم

مطمعن میشم سیر باشه همیشه.

چقدر سخت.شماهم مثل خیلی از ماها چقدر سختی داریخدا صبر زیاد بده و طاقت بدنی برای تحمل 🙏ولی واقعا ادم ...

اشکالی نداره. همیشگی که نیست. حالا یه چند صباحی خونه نامرتب باشه یا غذا تازه نباشه چیزی نمیشه. دیگه بچه داری همینه.

اشکالی نداره. همیشگی که نیست. حالا یه چند صباحی خونه نامرتب باشه یا غذا تازه نباشه چیزی نمیشه. دیگه ...

واقعا درسته 

انشالله که زودی رفع میشه و خوابش درست میشه و منم تاپیک میزنم ازاد شدم ننه 😂ایشالا ازادی قسمت همه😂

دوماهشه ولی واقعا توی این دوماه شما فکر کن جز دوهفته اول از یه تایمی تا ۴ یا ۵ صبح بیدارهخواب شب یه ...

عزیزم بدنت حتماضعیف شده مکمل مصرف کن وقرص آهن بخور روزا بخواب شباکه بیدارمیمونی اذیت نشی من اوایل برام سخت بودالان دخترم نزدیک به چهارسالشه تاصبح بعضی وقتاتانصفه شب بیداره حتی روزم نمیخوابه اگه من یه کوچولوبخوابم میادبیدارم میکنه شب چای یاقهوه بخورخوابت نبره خودتوسرگرم کن توگوشیت فیلم وسریال ببین یاتوسایت بیایایه سرگرمی درست کن من بعضی وقتامیشینم لیف واسکاچ وشالگردن میبافم سعی کن شب بیداریت روتبدیل به فرصت کنی یه خانمی میگفت شبابیدارمیموندم کتاب میخوندم به سرم زددرسموادامه بدم شبایی که بیدارمیموندم درس میخوندم جاریمم همینطورشبا کتاب آیین نامه میخونداگردستت بنده کتابای صوتی بذارهندزفری بذارگوشت من یه مدته کلیپ های سخنرانی جویس مایر روگوش میدم فوق العادست