2777
2789
عنوان

نوزاد دارا و بچه دارا خواهش میکنم توروخدا راهنمایی وکمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بدنت حتماضعیف شده مکمل مصرف کن وقرص آهن بخور روزا بخواب شباکه بیدارمیمونی اذیت نشی من اوایل بر ...

نوزاد من گریه میکنه اصلا نمیزاره وقتی بشه برم کتاب یا سایت یا هرچی

دائم بغله یا روی پا

گاهی میتونم بیام مثلا این ساعتا اینجا اونم درحد پنج تا ده دقیقه

باید صبرکنم بزرگتر بشه بتونم این کارا رو بکنم

قهوه و نسکافه بخورم حتی یک ثانیه نمیخوابه

افتضاح تر مبشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

شیر خشک ودکتر تجویز کرد یا خودت همینطوری خریدی؟

خودم خریدم

بعدش به دکتر گفتم شبا سیرنمیشه گفت سعی کن ندی ولی دیدی گریه میکنه یا سیر نمیشه مطعمئنی بهش بده یکی دو وعده نه بیشتر

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یعنی مارک شیرخشک و دکتر گفت چی بدی یا خودت دلخواهی هرمارکی دادی؟

تحقیق کردم باتوجه به شرایط نی نی خریدم

بعدش دکترم گفت انتخابت خوب و اوکی بوده ادامه بده

گهواره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

تحقیق کردم باتوجه به شرایط نی نی خریدمبعدش دکترم گفت انتخابت خوب و اوکی بوده ادامه بده

میگم شاید همین شیر خشک دیگه بهش نمیسازه نمیخوابه یا رفلاکسشو بیشتر کرده اذیته هرچی هست به دکتربگو مارکشو عوض کنه 

خودم خریدمبعدش به دکتر گفتم شبا سیرنمیشه گفت سعی کن ندی ولی دیدی گریه میکنه یا سیر نمیشه مطعمئنی بهش ...

خب شیرت کمه لابد خورد و خوراکت کمه و حتما همون سه وعده غذا رو میخوری 

الان دایم باید بخوری مثل بچت هر دوساعت حتی زوری البته مقوی

خودم خریدمبعدش به دکتر گفتم شبا سیرنمیشه گفت سعی کن ندی ولی دیدی گریه میکنه یا سیر نمیشه مطعمئنی بهش ...

من شبهام میخوردم اصلا دهنم بسته نبود مامانم همش سوپ اش غذا ابمیوه مغز میوه الان یادم میاد چقدرمیخوردم حالم بدمیشه ولی فقط ی سال بود بعدش ی ذره کمتر بعد دوسال کم خوردم لاغر شدم باید بخوری تاشیرت مقوی بشه و قرص های ویتامین که دکتر میده هم بخور سر خود اصلا 

و برا افزایش شیرت هیچی از داروخونه نگیر همه رو من رفتم تاثیر نداره فقط

ی قاشق غذا خوری خود رازیانه رو با دو استکان اب بجوشون با حرارت کم بشه ی استکان صاف کن با قند دم غروب بخور فقط روزی ی بار بیشتر ن مثلا تا ۱۰ روز بخور شیرت زیاد شد دیگه نخور کم شد باز درست کن ۱۰ روز بخور چندبار انجام بده خوردنی ام بخور شیرت زیاد میشه اینو ی دکتر گیاهی گفت و اینطوری با این مقدار هیچ ضرری نداره من بچم پسر بود گفت اینطوری هیچیش نمیشه ولی اصلا عرق رازیانه نخور ضرر نداره و بی تاثیر