2777
2789
عنوان

نوزاد دارا و بچه دارا خواهش میکنم توروخدا راهنمایی وکمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 85 پست
حاظرم هرکار مسخره ای بکنم حتی بگو پشتک و وارو بزن بچت مسگیخوابه سر وقتش میکنم اون کارو

ای بابا... چی بگم والا واقعا سخته 

من وقتی بچم به دنیا اومد یکی بهم گفت ۴ ماهگی خوابش منظم میشه که واقعا اینطور شد

ضمن اینکه بعضی بچه ها کلا کم خواب هستن.حالا شما اگر بردی دکتر برای چکاپ این مورد رو بگو شاید دارو بده تشخیص کولیک و اینا بده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دقیقا الان بگم در حال فرو خوردن بغضمم گریه نکنم باور میکنی؟دلم‌نیخواد زاا ر بزنمحس میکنم کم اوردمخست ...

باور میکنم عزیزم

امیدوارم کوچولوت خیلی زود خوابش تنظیم و عالی بشه و توام بتونی به خوبی استراحت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دلم میخاد ادرس بگیرم بیام کمکت یه چند ساعت بخابی😭😭😭

کمک داشتم ولی الان یه مدته ندارم متاسفانه و سراون بیشتر دارم خورد میشم

شوهرم بودنی کمک میکنه ولی هم کار میره و هم ماموریت میره نیستش گاهی

قربون‌محبتت مهربون جون 🥰نمیدونی حتی گاهی شنیدنش به ادم روحیه میده 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

پسر من از یک ماهگی انگار کوک کرده بودتش ساعت 12 شب بیدار میشد تا 7و 8 صبح گریه نمیکرد ولی چرتهای خیل ...

برای منم همینه

از ساعت ۱۱ به بعد انگار شیفت اذیتش شروع میشه

صبح تا اون نوقع توپ در کنی بیدار نمیشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

تا خواب بچه بیوفته رو غلطک یکم زمان میبره . تو همین کارایی که تا الان کردی و ادامه بده . در ضمن اتاق ...

اتاقش تاریک نیست خیلی

شب خواب داریم ببینمش برای رفلاکس و شیر و تعویض پوشک باید ببینمش

همش روشنه

ای بابا... چی بگم والا واقعا سخته من وقتی بچم به دنیا اومد یکی بهم گفت ۴ ماهگی خوابش منظم میشه که وا ...

چند روز دیگه نوبت گرفتم‌انشالله خوب بشه تا من خل نشدم

باور میکنم عزیزمامیدوارم کوچولوت خیلی زود خوابش تنظیم و عالی بشه و توام بتونی به خوبی استراحت کنی

مرسی التماس دعا 🙏

اتاقش تاریک نیست خیلیشب خواب داریم ببینمش برای رفلاکس و شیر و تعویض پوشک باید ببینمشهمش روشنه

ن خاموش کن هر وقت نیاز داشتی روشن کن شب خواب نورش زیاده ی قسمت دور خونه رو روشن کن تو چشمش نباشه ولی قسمت خودتو روشن کنه

خونه مادرم چراغ سرویس بهداشتی رو روشن میکردم نورشم مستقیم نبود خونه خودم چراغ تراس 

عزیزم بعضی نوزادا اینجوری ان. هرچقدر بیشتر دنبال خوابوندنش باشی بیشتر ناامید میشی و روحیه ت خراب تر میشه. من شرایطم همین بود. یکی میگفت فلان کار رو بکنی بچه خیلی خوب میخوابه. من اون کار رو انجام میدادم و بچه م نمیخوابید. بعد خسته تر و ناراحت تر میشدم. بپذیر که بچه ت اینجوریه. پسر من تا نه ماهگی شبی ۶-۷ بار بیدار میشد. الان شیر شبش رو قطع کردم تا ساعت ۱-۲ شب بیدار نمیشه ولی وقتی بیدار میشه دیگه تا ۴-۵ صبح خوابش سبکه و هر نیم ساعت گریه میکنه من هی باید برم بخوابونمش. دیگه قبول کردم اینجوریه. نه رفلاکس داره نه کولیک داره نه هیچی. فقط بد خوابه. طی روز هم اگه من کنارش نباشم نمیخوابه. حتی خوابش ببره اگه من پاشم برم سریع بیدار میشه. شاید با گذر زمان بچه ت بهتر بشه خوابش ولی شاید هم نشه.

اتاقش تاریک نیست خیلیشب خواب داریم ببینمش برای رفلاکس و شیر و تعویض پوشک باید ببینمشهمش روشنه

همون نمیزاره . یه دکتره میگفت حتی پنجره اتاق خوابشو با فویل آلومینیومی بپوشون که حتی یه ذره نور هم نیاد تو اتاق . هر وقت شیر دادی یا میخواستی دارو بدی روشن کن بعد زود خاموش کن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
این دیگ واجب نیست بچه ووقتی مشکل نداره مباید دو ساعت دو ساعت بیدارش کنی

نگفتم بیدارکنه اسی میگه چهارساعت خوابیده الان دوساعته بیداره نمیخوابه میگم دوساعت بیداره شیر داده یا ن قطعا الان بعد ۶ ساعت گرسنه اس 

دختر منم اینجور بود ،تا شش صبح تو گهواره تکونش میدادم ،،،،من چند قطره عرق نعنا با یه پر کوچیک قند و دو قاشق آب هروز بهش میدادم بعدش بهتر شد دیگه تا چهار ماهگی شب تا و۵ صبح فقط بلند میشد شیر می‌خورد میخابید،ولی در کل میگذره و این سختی از یادت میره 

نگفتم بیدارکنه اسی میگه چهارساعت خوابیده الان دوساعته بیداره نمیخوابه میگم دوساعت بیداره شیر داده یا ...

بچه از دو ماهگی به بعد باید ۱۰ بخابه تا ۷ صب من چن تا بچه دیدم اینطوری بوده

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم