2777
2789
عنوان

دست نوشته های سپی

560 بازدید | 17 پست

کیفم تو ماشین جا مونده بود

رفتم از تو پارکینگ بیارم که بوی نارنگی پیچید تو سرم

بابام رو دیدم که داره میوه و خریدها رو از تو ماشین بیرون میاره . مامانم که آروم بهش اشاره میکنه سپیده خودشو به خواب زده

و من ..‌

من که پشت شیشه ی عقب ماشین ، خودمو جا کردم و سرمو روی بلندگو گذاشتم و شب بخیر کوچولو گوش میکنم و خودمو به خواب زدم

بوی بارون

آخ بوی بارون داره دیوونم میکنه

بابام بغلم میکنه . میگه دخترمو ببین مثل فرشته ها خوابیده

لبخند میزنم و کش و قوس میام . مثلا خوابم و نفهمیدم ...

دستام بوی نارنگی میده

بوی مداد

بوی دفتر

بوی کتاب ریاضی دوم دبستان

بوی تصمیم کبری

بوی حسنک

بوی کبری خانوم

بوی دلتنگی چهل ساله

آخ امان از چهل سالگی ...

امان

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام شما میکرو ادنوم داشتید حل شد؟منم مشکل شمارو دارم ممنون میشم جواب بدین نگرانم

بله درست شد 

استرس نداشته باش . آرامش . و داستینکس

من قرصم‌ رو سروقت نخوردم‌ تازه 😇

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتتون بخیر تو یه تاپیک دیدم که نوشتید مادرتون دامپزشکه. میشه لطفا بهم کمک بکنید؟من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم و اینجا دامپزشکی نداریم و گربه م بعد از اینکه استفراغ کرد دو روزه که غذا نمیخوره خیلی نگرانشم اگه میشه لطفا از مادرتون بپرسید که چه دارو یا غذایی بهش بدم و یه راه حل بهم بدید لطفا خیلی کارم گیره 

بازم ببخشید که مزاحمتون شدم

سلام وقتتون بخیر تو یه تاپیک دیدم که نوشتید مادرتون دامپزشکه. میشه لطفا بهم کمک بکنید؟من تو یه شهر ک ...

سلام 

ویزیت آنلاین مطلقا اعتباری نداره 

مخصوصا در این موارد 

گربتون باید آزمایش بده حتما

خون و سونوگرافی و کیت بذاره

از مسمومیت تا خوردن چیزی که تو گلو و یا روده هاش گیر کرده تا عفونت داخلی و خون ممکنه و داروهای متفاوتی تجویز میشه

به نزدیک ترین دامپزشکی برسونیدش . ممکنه از بین بره

خوددرمانی نکنید

سلام شما وکیل هستید؟ میشه لطفا درخواست دوستیمون قبول کنید چند تا سوال دارم اگه وکیل هستید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

سلام شما وکیل هستید؟ میشه لطفا درخواست دوستیمون قبول کنید چند تا سوال دارم اگه وکیل هستید

سلام 

مشاوره حقوقی مجازی انجام نمیدم

میتونم تلفن دفتر رو بدم وقت مشاوره بگیرید 🙏

یجا دیدم گفتین از همسرتون خواستگاری کردین

سال چند بود؟ چجوری مطرح کردین؟ من از یکی خوشم اومده ولی نمیدونم چی بگم از طرفی چنان بداخلاقی کردم و مغرور بودم توی دیدار اول توو دانشکده که ...😑 میشه راهنماییم کنی؟ نمیخام جدی جدی بگم میخام حالت شوحی مسخره باشه تا نظرشو بدونم. از طرف دیگه اعتماد بنفس ندارم و خودمو دست کم میگیرم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

یجا دیدم گفتین از همسرتون خواستگاری کردینسال چند بود؟ چجوری مطرح کردین؟ من از یکی خوشم اومده ولی نمی ...

سال ۹۰ و ۹۱

مستقیم و جدی پیشنهاد ازدواج دادم و قبول نکرد همسرم 😅

سال ۹۰ و ۹۱مستقیم و جدی پیشنهاد ازدواج دادم و قبول نکرد همسرم 😅

وای نخورد توو ذوقتون؟😂 احساس بدی نگرفتین؟

من نمیدونم طاقت نه شنیدنو دارم یا نه😑 حس میکنم تحقیر میشم مخصوصا اگه واقعا مهرم به دلش نشینه بعدها

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

وای نخورد توو ذوقتون؟😂 احساس بدی نگرفتین؟من نمیدونم طاقت نه شنیدنو دارم یا نه😑 حس میکنم تحقیر میشم ...

نه 

واسه چی بخوره تو ذوقم

میدونستم واسه من میشه . حالا این بار نه ، دفعه ی بعدش 😬

و دقیقا هم همین شد

نه واسه چی بخوره تو ذوقممیدونستم واسه من میشه . حالا این بار نه ، دفعه ی بعدش 😬و دقیقا هم همین شد

ای جان😍 امیدوارم منم بتونم ابراز علاقه کنم و طاقت همه چیو داشته باشم 

میدونی اینچیزا توی خانواده من حکم گناه کبیره داره😁 ولی دلم میخاد از احساسم باخبرش کنم دوس ندارم بعدها حسرت بخورم که چرا نگفتم 

ای جان😍 امیدوارم منم بتونم ابراز علاقه کنم و طاقت همه چیو داشته باشم میدونی اینچیزا توی خانواده من ...

یه جوری از طریق واسطه بهش برسون اگر سختته 

اما بذار بدونه 

یه جوری از طریق واسطه بهش برسون اگر سختته اما بذار بدونه

اره اتفاقا قصدم همینه از طریق اینستا به یکی از اشناهاش بگم که خانومه. چندباری دیدمش و احوال پرسی کردیم بنظر دختر مهربونی میومد. حضوری دست و پامو گم میکنم توو قدم اول مجازی بهتره پیش برم😹