2777
2789
عنوان

دست نوشته های سپی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 17 پست

عالی

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

سلام عزیزم 

من تو تاپیکای مربوط به گربه ها کامنتاتونو دیدم

من یه گربه ای دیدم امروز تو حیاطمون شیطونه ولی مشخصه مریضه نمیتونه میو کنه انگار خرناس میکشه حس میکنم تنفسش مشکل داره

من خودم نه مالی تواناییشو دارم نه ام خونوادم میذارن کاری براش کنم 

فقط از صب براش شیر و گوشت و اینا بردم ولی دیگه نمیذارن برم پیشش میگن موندگار میشه

تبریزم

شما اگه پیج پابلیک دارید یا از دوستانتون کسی هست که کمکش کنه لطفا بگید بهم نمیتونم نسبت بهش بی تفاوت باشم کاری ام از دستم برنمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبتون بخیر

عذر میخوام تو یکی از تاپیکا نوشته بودید پرولاکتینتون خیلی بالا بود و تومور هیپوفیز داشتید 

جسارتا با دارو برطرف شد یا عمل کردید؟ 

من همسرم متاسفانه این بیماری رو داره و عمل کرده الان با دارو داستینکس داره کنترل میکنه پرولاکتینو 

توروخدا جواب منو بدید از تجربتون بگید 🙏🏻🙏🏻