بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زیره زنجبیل خیار نعنا آب قاطی کن بریز پارچ شیشه ای بزار یخچالدر طول روز اون ابو مصرف کن،در کنار رژیم ...
ی سوال بپرسم
شما دربارع استپ وزنی اطلاع دارین؟
من ی مدت زیادی هر چی رژیم تو این تابستون گرفتم وزنم رو ۷۵ مونده بود بعد شد تازه بعده یک ماه ۷۴ ونیم ینی از استپ خارج شدم؟ولی میترسم باز خودمو وزن بکنم برگشته باشه رو ۷۵
باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه
اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم