2777
2789

خواب روزش رو کمتر کن

بچه من تا سه سالگی همینجوری بود پایه پای ما بیدار بود حتی ما میخابیدیم اون بیدار بود و با خودش بازی میکرد 

کلا از اول کم خواب بود 

الان چهار سالشه بهتر شده طهرا نمیخابه شبا میخابه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنیک سال سه ماهشه صب ۹اینابیدارمیشه

ظهر حدوددوتا سه یاچهار گاهیم‌بیشترمیخابه

تا شب بین دونیم‌یازده معمولا میخابه 

برقارو خاموش کنید خودتونو ب خاب بزنیدچن دقیقه  

میخابه خودش

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
دخترمنیک سال سه ماهشه صب ۹اینابیدارمیشهظهر حدوددوتا سه یاچهار گاهیم‌بیشترمیخابهتا شب بین دونیم‌یازده ...

دیشب تا ۵ صبح بیداربود برقها خاموش من خوابم برده بود باباشم خواب بود یکدفعه بیدارشدم دیدم رفته مشمای گردوخاکی رو که پشت دربالکن بوده برداشته همه دست وصورت ولباساش سیاه بازم نخابید باسختی خوابید اشکم دراومد دیگه

خواب روزش رو کمتر کنبچه من تا سه سالگی همینجوری بود پایه پای ما بیدار بود حتی ما میخابیدیم اون بیدار ...

اصلا روز نمیخابه از زمانی که بیدارمیشه یه کله بیداره تا ۹ شب بعد میخابه دوساعت بعدبیدارمیشه بعدش نمیخابه تا ۵ صبح من دیشب خوابم برد بچم بیداربود بعدش بیدارشدم دیدم یه گوشه افتاده خوابیده بغلش کردم گذاشتم تو تختش یعنی دیشب اینقدر حرص خوردم 

من از 3 4 ماهگی عادت دادم 9 شب خوابیده یکم سخته اولش ولی هم واسه بچه هم واسه خودمون اینجوری بهتره

مگه میشه عادت داد از ۳ ماهگی؟؟؟

والا بچم مارو خواب میکنه خودش نمیخابه ساعتشم دست خودشه 

دیشب تا ۵ صبح بیداربود برقها خاموش من خوابم برده بود باباشم خواب بود یکدفعه بیدارشدم دیدم رفته مشمای ...

ولی تازه من میگم بچن کم خابه پس بچه تو ک بدتر از دخترمنه

برامن‌باز دندون درمیاره شبا هی بیدارمیشه ی نق ریز میزنه بازمیخابه منم خابم قاطی شده بس بیدارمیشم

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
مگه میشه عادت داد از ۳ ماهگی؟؟؟والا بچم مارو خواب میکنه خودش نمیخابه ساعتشم دست خودشه

آره وسطا خوب صد در صد بیدار می شد کم کم بیدار شدنش کمتر شد الانم 9 می خوابه 8 پا می شه ساعت 2 ظهرمی خوابه تا 3 یا 4 بعدشم 9 دیگه نهایت 10 می خوابه

هرموقع خواست نخوابون ساعتشو تنظیم کن غیر اون ساعتا خوابش اومد هم باهاش بازی کن نخوابه میگم دیگه سخته یکم ولی ارزششو داره 

خودتون ساعت چند میخابید ؟؟؟

12 یا 1 شب 

ساعت 9 اینا که می شه پسرم میره اتاقش یه خرس داره دراز می کشه رو اون می رم می ذارم رو تختش قصه می خونم واسش می خوابه خوابشم خیلی سبکه ها ولی جیکمون در نمیاد 😁

اگه ظهر بیدار میشه معلومه شب نمی‌خوابه یه روز صبح بیدارش کن یا سر صدا کن نذار بخوابه ببرش بیرون شب خسته میشه می‌خوابه بعد دیگه عادتش بده از صبح بیدار شه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا