2777
2789
عنوان

بچه هایی که ارشد میخونن یا خوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 43 پست
واییی منم ترم سه رشته امارم همین دغدغه ها دارم چون قصد دارم مقاطع بالاتر ادامه بدم اما میگم خرحیمو چ ...

همین شرایط باعث میشه دیگه کسی نمیره سمت درس، ولی کارشناسی رو حتما باید خوند چون سنت کمتره بعد کارشناسی اصلا یه حال دیگه ای میشه آدم🥲🫤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا شبیه منی ، نمی‌دونم چی بگم از بی پولی هر روز عذاب میکشیم درس میخونی بقیه رو نگاه میکنی بدون در ...

من پارسال همه ی پس اندازم رو هدر دادم یه مشکلی پیش اومد طلاهامو فروختم، الان حتی لپ تاپ ندارم، ولی اگه نرم دانشگاه میتونم دوباره کار کنم پس انداز کنم، میخوام قیدشو بزنم ولی دوباره وسوسه ادامه تحصيل میاد سراغم آخه من کنکور ارشد دادم امسال بعد دکتری پیوسته قبول شدم..

یه مقطع  میری بالاتر خاصیت دیگه ای نداره مگر جای دولتی استخدام باشی به حقوقت اضافه بشه

و اگر تو اون رشته نخبه یا به اصطلاح مخ باشی 

خب برات هر جایی جا هست پیشرفت می کنی ولی صرفا مدرک گرفتن باشه وقتتو تلف نکن

آره واقعا، حتی پول لپ تاپ خریدنم ندارم، در عوض اگه بمونم خونه و نرم دانشگاه، حداقل میتونم تدریس خصوص ...

الان واسه ارشد ثبت نام کردی؟؟! من ثبت نامم شروع شده اصلا بلاتکلیفم.

الان واسه ارشد ثبت نام کردی؟؟! من ثبت نامم شروع شده اصلا بلاتکلیفم.

نه آخه اگر ثبت نام کنی بعد نری ، دانشجو انصرافی محسوب میشی اونوقت باید هزینه انصراف بدی، واسه همین فردا آخرین مهلت ثبت نام اینترنتی هست ولی من ثبت نام نمیکنم

یه مقطع میری بالاتر خاصیت دیگه ای نداره مگر جای دولتی استخدام باشی به حقوقت اضافه بشهو اگر تو اون ر ...

از هم رشته ای هام پرسیدم گفتن اگه میخوای دکترا بخونی خوبه 😐 بعد من اینجوری شدم که اوکی تا روز مرگم بابد درس بخونم یعنی!!! بخدا حس میکنم جوانی نکردم تو سن ۲۴ حس پیری دارم از بس که مستقل نبودم و فقط درس خوندم 😭😭 شما پشیمونین از ارشد؟

از هم رشته ای هام پرسیدم گفتن اگه میخوای دکترا بخونی خوبه 😐 بعد من اینجوری شدم که اوکی تا روز مرگم ...

یه مدرکی گرفتم ولی هر جا میرم متخصص می خوان مدرک دانشگاهی لازمه ولی کافی نیست یعنی کلی ام باید هزینه کنم که تو رشتم متخصص بشم

نه آخه اگر ثبت نام کنی بعد نری ، دانشجو انصرافی محسوب میشی اونوقت باید هزینه انصراف بدی، واسه همین ف ...

دقیقاااا منم بخاطر همین دستم نمیره سمتش واسه ثبت نام😕 من وزارت بهداشت قبول شدم میگن هزینه انصراف ۴۰۰ م تومن فکر کنم😬 نمی‌دونم یکی گفت بهم.

فردا ثبت نام نمیکنی!!؟؟ چه غلطی کنم آخه ای خدا کاش حداقل شهر خودم بود😭 مامانم بیشتر گیر داده 

از هم رشته ای هام پرسیدم گفتن اگه میخوای دکترا بخونی خوبه 😐 بعد من اینجوری شدم که اوکی تا روز مرگم ...

این چیزایی که تو دانشگاه یاد میدن اصلا بدرد نمی خوره همش تئوری کاربردی نیست 

یه مدرکی گرفتم ولی هر جا میرم متخصص می خوان مدرک دانشگاهی لازمه ولی کافی نیست یعنی کلی ام باید هزینه ...

چه رشته ای ؟؟؟ واقعا خیلی ظلمه این همه سال رفتیم خوندیم بعدشم میگن شما تخصص این کار رو ندارین یا لازمتون نداریم😭

این چیزایی که تو دانشگاه یاد میدن اصلا بدرد نمی خوره همش تئوری کاربردی نیست

ما آزمایشگاه و عملی خیلی داشتیم ولی تو ایران اصلا رو کارای فناوری و تولید خیلی سرمایه گذاری نمیشه ، بدرد خارج میخوره خیلی از بچه هامون رفتن خارج ولی من تو خرج خودمم موندم کجا برم😕