دقیقاااا منم بخاطر همین دستم نمیره سمتش واسه ثبت نام😕 من وزارت بهداشت قبول شدم میگن هزینه انصراف ۴۰ ...
نه بابا چرت گفته، نهایت ۸ یا ۹ میلیونه انگاری، ولی همونم زیاده، چرا آدم خودشو بدهکار کنه،من از این ناراحتم که اولا گرایش مورد علاقمه دوما دکتری پیوسته اس، ولی خب پارسال پس اندازمو هدر دادم الان لپ تاپ ندارم، والا خجالت میکشم بدون لپ تاپ برم دانشگاه، از طرفی حوصله ضامن پیدا کردن واسه وام دانشجویی رو هم ندارم، میخوام یه سال کار کنم سال بعد برم دانشگاه، فقط به نظر شما ما که روزانه قبول شدیم واسه سال بعد محرومیت از تحصیل که نداره؟
ما آزمایشگاه و عملی خیلی داشتیم ولی تو ایران اصلا رو کارای فناوری و تولید خیلی سرمایه گذاری نمیشه ، ...
ما هم آزمایشگاه زیاد داشتیم وعملی زیاد داشتیم ولی متخصص می خوان رشته منم هزار تا شاخه داره کدوم شاخه متخصص می خواین من که نمی تونم همه زمینه ها متخصص بشم
نه بابا چرت گفته، نهایت ۸ یا ۹ میلیونه انگاری، ولی همونم زیاده، چرا آدم خودشو بدهکار کنه،من از این ن ...
نه باور کن شوخی نیست من چند روز پیش نرخ انصراف رو دیدم کارشناسی ارشد زده بود ۱۵۶ میلیون ، البته نمیدونم دقیق از کدوم ترم به بعد حساب بشه یا از همون اوله. ولی زیاده
ببین به من گفتن نه محرومیت نمیشه ولی باز یکی گفت دوسال محروم میشه طرف ، ولی بعید بدونم باز تو گروه ارشدا بپرس دقیق نمیدونم
باورت نمیشه منم لب تاب ندارم یعنی داشتم ولی قدیمیه و مناسب نیست همین مشکل هم خیلی نقش بزرگی داره تو بلاتکلیفیم ، دیگه ارشد لازمه😕گرونم هست
نه باور کن شوخی نیست من چند روز پیش نرخ انصراف رو دیدم کارشناسی ارشد زده بود ۱۵۶ میلیون ، البته نمید ...
چه زیادددد
من که دیگه امکان نداره ثبت نام کنم
محروم هم بشی میشه از طریق سایت سنجش درخواست رفع محرومیت بدی..دیدم ک یه گزینه ای داره...ولی دقیقا نمی دونم، حالا از قسمت پاسخگویی سنجش پرسیدم احتمالا تا فردا یا پس فردا جوابش میاد که ببینم محرومیت داره یا نه
سلام هنوز هستین ؟به نظرتون سم شناسی خوبه ؟ شغل اینا داره ؟ارزش داره از کارشناسی پرستاری بیام سمت این ...
سلام ،والا من نرفتم دیگه
از خیلی از بچه ها پرسیدم که خوندن گفتن متاسفانه بازار کار خوبی نداره و اینکه ارشد کافی نیست میخونی باید دکترا هم بخونی. بنظرم از پرستاری بری کار درستی نباشه ،رشته خودت بهتره حتی واسه مهاجرت پرستاری خیلی بهتره .
تلاش کردم رسیدم بهش ولی نرفتم نمیدونم کار درستی بود یا نه اما شرایطم حس کردم الان به درد ارشد نمیخوره ، شما اگه شرایطتت از هر لحاظ اوکی بود و فقط بخوای یه ارشد بگیری رشته باحالیه درکل سم شناسی ، و خب باید علاقه داشت تا موفق بشی