2789

سوالاتون همه پاسخش دست منه منتها خوابم‌میاد.

هر کی واجبه ریپ بزنه تا بگم بهش

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشاالله خدا شفاش بدهحکمتی توشه،صبرداشته باش فداتشمدرست میشه

همین الان با درد خوابید چه حکمتی داره آخه زجر کشیدن یه بچه بی گناه .هر لحظه که میگه درد دارم میمیرم و زنده میشم فقط خدا شاهده

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
شاید هیچی .اگه هم تقاص باشه یه توبه کلی بکن مشکلت حل میشه البته اگه از تقاص باشه یواش یواش رو به حل ...

فکرکن۳ماهه مریضم

هربار دکتر رفتم یا تشخیص ندادن،یا وقتی پیش یه دکتر سرشناس نوبت گرفتم،دیقه نود یه اتفاقی افتاده که کنسل شده

حس میکنم دارم تقاص پس میدم...

فکرکن۳ماهه مریضمهربار دکتر رفتم یا تشخیص ندادن،یا وقتی پیش یه دکتر سرشناس نوبت گرفتم،دیقه نود یه اتف ...

انشاالله خوب میشی و چیزیت نیست.

خدا نمی‌خواد تو مریض باشی.

مریضی تو به علل و عواملی مادی و معنوی ربط داره.

و خدا کسانی که باعث مریضی تو شدن رو عذاب می‌کنه.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

همین الان با درد خوابید چه حکمتی داره آخه زجر کشیدن یه بچه بی گناه .هر لحظه که میگه درد دارم میمیرم ...

کمی تربت امام حسین با آب زمزم قاطی کن هفتاد بار سوره حمد روش بخون و در چند نوبت بده بخوره کمی.آب زمزم نبود آب نیسان نبود آب باران نبود آب لوله کشی .

انشاالله خوب میشی و چیزیت نیست.خدا نمی‌خواد تو مریض باشی.مریضی تو به علل و عواملی مادی و معنوی ربط د ...

تشکر...

یعنی میتونم دوباره مثل قبل به کارام برسم؟میتونم ورزشمو ادامه بدم؟

کاش حداقل میفهمیدم کی قراره خوبشم

بازم ممنون بابت وقتی که گذاشتی برام...

تشکر...یعنی میتونم دوباره مثل قبل به کارام برسم؟میتونم ورزشمو ادامه بدم؟کاش حداقل میفهمیدم کی قراره ...

انشاالله.ممنون از سوالای که پرسیدین.

انشاالله خوب میشی و چیزیت نیست.خدا نمی‌خواد تو مریض باشی.مریضی تو به علل و عواملی مادی و معنوی ربط د ...

حقیقتا

با جمله دومیو اخریتون رفتم تو فکر...

انگاری یکم قلبم اروم شد

این دو سه شب دوباره دلم بی قراری میکرد،کم اورده بودم

با همین دوتا جمله از رو به اون رو شدم...

خواستم تشکر کنم بابتش

امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره