2777
2789
اصفهان که عالیه... خیلی خیابوناش تمیزه آدم کیف میکنه

اوهوم عشق منه

خدایی عاشق شهرمم

مردم خود شهر اصفهان اکثرا خیلییی تمیزن

ولی امان از پنجشنبه جمعه که از اطراف اصفهان میان توی شهر

یه سری پسر لات موتوری که میان طرف سی و سه پل و خواجو و سیگار میکشن و تخمه پوست میکنن و آشغالا همه جا میریزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخدا حرص میخورمحداقل مسافرت میرید رعایت کنید

من خودم خیلی رعایت میکنم..ببینم آشغال کسی افتاده میرم برش میدارم ميندازم سطل آشغال

نمدونم از چیه تنبلن یا چی..دقیقا سطل آشغال کنارشونه ولی پرت میکنن تو خیابون

همین چن روز پیش رفتم بازارفردوسی..هرچی پلاستیک و آشغال بود کنارپارک ریخته بودن در صورتی که سطل آشغال تو پارک فراوون بود.

خوبه مث کشور های شرقی سطل زباله های خشک و تر جدا نداریم که تنبلیشون میشع،،انقده آشغال میریزن و حاضر نیستن همونو بردارن بندازن سطل آشغال.

🎀🌸🍓🌱

ببین اسی در ادامه حرفم عمم میگفت تو چالوس کلی آشغال از طبیعت جمع کردیم گزاشتیم کنار جاده .. رفتیم شم ...

ولی جمع کردنشم‌ خیلی نیرو میخواد

الان جنگل‌های سوادکوه که به تهران میخوره رو ببینید

پر تپه زباله بود که جمعش کردن

شهرهامون دارن نابود میشن

ولی جمع کردنشم‌ خیلی نیرو میخوادالان جنگل‌های سوادکوه که به تهران میخوره رو ببینیدپر تپه زباله بود ک ...

اره درسته

ولی میدونی بعضی جاها سطل زباله تخلیه نمیشه مردم میریزن بغلش و یه کوه زباله درست میشه

درسته قبول دارم خیلی بعضیا بی فرهنگی ولی شهردار ایناتونم انگار به هیچ جاشون نیست تمیزی شهر

من که دیگه ناامید شدم از مردم کشورمفرهنگ مردم خیلی پایین اومده یا دارن ادا درمیارن کلاس الکی میذارن ...

تمام حرفات حقه

متاسفانه "مد" و "غرور" و "کلاس گذاشتن و پول الکی" کار دستمون داده

دقیقا فقط شمال نیست هرجا ک یذره آب باشه ب گند کشیده شدهمیرن کوه موتورسواری هممه بساط چای و قلیون میخ ...

یه چیز بدتر هم آلودگی صوتی  ایجاد کردنشونه. میان تو طبیعت یه ترانه میذارن و صدا بلندددد. اصلا درک ندارن کسی که اومده تو طبیعت برای آرامششه، اومده شدای طبیعت رو بشنوه. برادر من خواهر من میخوای ترانه بلنددد گوش کنی برو یه جایی که خودتون باشین نه پر از خانواده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اصفهان که عالیه... خیلی خیابوناش تمیزه آدم کیف میکنه

خیابونا رو معمولا شهرداری جمع میکنه

اما پارک جنگلی و رودخونه و آبشارهای اطاف شهر که مردم میرن بری و بپاش میکنن با اقسام پوست میوه و جوجه و پلاستیک،، کسی نیست جمع کنه

خودشون باید زحمتشو بکشن ک نمیکشن

یه چیز بدتر هم آلودگی صوتی ایجاد کردنشونه. میان تو طبیعت یه ترانه میذارن و صدا بلندددد. اصلا درک ند ...

ارررره اینم بده

ولی اول اشغال الویته این فرهنگ سازی شه خیلی جلو میفتیم

بعد تفکیک تر وخشک

ای کاش زود بشه

اسی جان شما باید از شهرداریتون طلبکار باشی.. تو تهران اگه یه روز فقط یه روز زباله‌ها جمع نشه هزار بر ...

تهران هم دست کمی از اینجا نداره

اینجا هم ضعیف خب باش قبول

فرهنگ و شعور هموطن که باید وجود داشته باشه

ارررره اینم بدهولی اول اشغال الویته این فرهنگ سازی شه خیلی جلو میفتیمبعد تفکیک تر وخشکای کاش زود بشه

خدا کنه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یه چیز بدتر هم آلودگی صوتی ایجاد کردنشونه. میان تو طبیعت یه ترانه میذارن و صدا بلندددد. اصلا درک ند ...

به بابام پریروز گفتم بریم طبیعت

گفت دیگه تو طبیعت هم تو شهر خودمون هم آرامش نداریم.. همینقدر پرمفهوم..💔

تهران هم دست کمی از اینجا ندارهاینجا هم ضعیف خب باش قبولفرهنگ و شعور هموطن که باید وجود داشته باشه

تهرانم همینه 

هر جا ک بشه پیک نیک رفت جوجه بزنن و قلیون همینه

مثلا رودخونه کن کوهسار و غیره همشون پر پوست هندونه سیگار مشما لیوان و غیره 

به بابام پریروز گفتم بریم طبیعتگفت دیگه تو طبیعت هم تو شهر خودمون هم آرامش نداریم.. همینقدر پرمفهوم. ...

حقیقته متاسفانه