2777
2789
وای شمال زیبارو ببین چ گندی زدن تروخدا اشغالاتونو نریزید کی میخاین این بی فرهنگیو ترکش کنید

بعد تو تایپک قبلیم بعضی مثلا روشنفکرا وقتی گفتم پلاک ماشین های اطراف اشغال ها برا فلان جا بوده اومدن گفتن کار ما نیست دعوا شد!

ببین من کاملا باهات موافقم و حتی منم یه تاپیک با این مضمون زدمولی ببین شهرداری شمال هم خیلیییی ضعیف ...

آخه فقط شمال نیست

همه جا همینه

اتوبان‌ها بین شهری ببین، کلی تو راه پمپ بنزین که توالت رایگانه

پارک و آلاچیق رایگانه، اما بین همون دوتا پمپ بنزین پر از مشمااا، خب اون اشغال ناهارو میوه و پفک بزارن صندوق تا برسن سطل زباله

تو همون پمپ بنزین آشغالا توفضای سبزش پره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال رفتم دریاچه مهارلو شیراز رو ببینم. اینقدررررر کثیف بود و همه نوع آشغالی ریخته بودن که  نموندیم اونجا.. اگر تمیز بود خیلی جای زیبایی بود.اینقدر حیفم اومد

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ببین اسی در ادامه حرفم عمم میگفت تو چالوس کلی آشغال از طبیعت جمع کردیم گزاشتیم کنار جاده .. رفتیم شمال و برگشتیم هنوز شهرداری به خودش زحمت نداده بود اونا را برداره.. خب ببین چقد تنبل هستن شهرداری ها و نیروی خدماتی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
وای بخدا همینع😭منی که اینجا زندگی میکنم چی میکشم تصور کن وقتی میبینم جنگل‌های خوشگل شهرم که همه زند ...

من که دیگه ناامید شدم از مردم کشورم

فرهنگ مردم خیلی پایین اومده 

یا دارن ادا درمیارن کلاس الکی میذارن چشم و همچشمی می کنن

چشم دیدن همدیگرو ندارن 

به همدیگه زل میزنن

یکی باهاشون فرق داشته باشه سوال میپرسن

و خیلی چیزای دیگه 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

چند روز پیش 

پشت چراغ قرمز 

یه آقایی داشت تخمه میخورد 

از پنجره ماشین 

میریخت بیرون 

مشت مشت پوست تخمه 

شیشه رو دادم پایین کفتم آقا 

اشغال نریز 

کفت تو گه نخور 

همینقدر بی ادب و بی فرهنگ 

ببین اسی در ادامه حرفم عمم میگفت تو چالوس کلی آشغال از طبیعت جمع کردیم گزاشتیم کنار جاده .. رفتیم شم ...

اره

شهرداری شمالی خیلی ضعیف عمل میکنه

مثلا اصفهان و شیراز خیلیی تمیزن 

چون شهرداری عالیع

اسی جان شما باید از شهرداریتون طلبکار باشی.. تو تهران اگه یه روز فقط یه روز زباله‌ها جمع نشه هزار بر ...

عزیزم همین تهران برید رودخونه کن، گند برداشته بس که اشغال پلاستیک و لیوان یکبار مصرف پوست موز و هندونه ریخته شده

شهرداری زحمت کوه و جنگل و رودخونه رو نمیکشه

ارهشهرداری شمالی خیلی ضعیف عمل میکنهمثلا اصفهان و شیراز خیلیی تمیزن چون شهرداری عالیع

اصفهان که عالیه... خیلی خیابوناش تمیزه آدم کیف میکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین من کاملا باهات موافقم و حتی منم یه تاپیک با این مضمون زدمولی ببین شهرداری شمال هم خیلیییی ضعیف ...

بعضی جاها اینطوری هست

ولی دلیل نمیشه سطل آشغال نیست رهاش کنیم تو طبیعت

اگه کسی وجدان داشته باشه حالیشه که اینجا وطن منه مثل خونه منه برای دیگران هم هست اشغالمو نگه میدارم ميندازم اشغالی

پمپ بنزین ها معمولا سرویس دارن و پولی بودن خیلی جاها هست من خوزستان و لرستان و تهران و قم و مرکزی رفتم پولی بود

هرچقدرم درست عمل بشه بازم یه عده خراب میکنن

و باید مردم انقدر یاد بگیرن که نیازی برا اینکارا نباشه

چند روز پیش پشت چراغ قرمز یه آقایی داشت تخمه میخورد از پنجره ماشین میریخت بیرون مشت مشت پوست تخمه شی ...

چه بیشعوررررر

وای آدمم نمیتونه باهاشون دهن به دهن بشه

یه سری انگل جامعه و لات بی سر و پا

منم به یکی گفتم عزیزم سطل زباله درست بغلتد داری آشغالتو میریزی رو زمین

گفت فضولیش به تو نیومده دختره انقدر مالیده بود قیافه اشو درست کنه ولی حتی یه اپسیلون مغز نداشت

من پارسال رفتم دریاچه مهارلو شیراز رو ببینم. اینقدررررر کثیف بود و همه نوع آشغالی ریخته بودن که نمو ...

دقیقا فقط شمال نیست هرجا ک یذره آب باشه ب گند کشیده شده

میرن کوه موتورسواری هممه بساط چای و قلیون میخورن میریزن میرن

ده سال دیگه نه 20 سال دیگه بچه هامون کجا برن تفریح