2777
2789

بدون هیچ مراسم وجهیزیه ای....💔هروقت یادم میفته دلم خون میشه وتاحدمرگ گریم میگیره😭چیکارکنم بتونم فراموش کنم...خیلی دوس داشتم مراسم داشتم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضامو بخون

افرین

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

منم نداشتم حتی رفتم یه واحد پدر شوهرم نشستم  حتی ماشین نداشتیم ماشین عروس کنیم قرار بود شوهر خاله همسرم یهمون ماشین بده خسیسی کرد نداد شوهرم همون موقع بهش برخورد گفت اگه تا دوسال دیگه همین مدل رو نخرم مرد نیستم😄

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
الاهی عزیزم ایشالا زندگیت آنقدر قشنگ رقم بخوره جای خالی همه اینا تو دلت پر بشه ،عاقبت بخیر باشی اشکا ...

ممنونممم مهربونم.آخه فقط اون نبوده خیلی خاطرات تلخی دارم درسته الان زندگیم خوبه ولی نمیتونم فراموش کنم...۷ سال گذشته ومن همچنان حسرت میخورم💔

هیچیکیم ندارم که بتونم دردولاموبهش بگم به هرکسی میگم درک نمیکنه هرکی یه جورسرزنشم میکنه بخدا خودم دلسوزوسنگ صبورهمه میشم ولی هیچکس پای دردودل من نمیشینه یاحرفی بزنم پشیمونم میکنن😔

ممنونممم مهربونم.آخه فقط اون نبوده خیلی خاطرات تلخی دارم درسته الان زندگیم خوبه ولی نمیتونم فراموش ک ...

درکت میکنم سخته اما خودتو اذیت نکن خدایی نکرده مریض میشی .هیچی نباشه سلامتی باشه

بخدا منم لباس عروسی نداشتم لباس جاریمو تنم کردن خیلی برام گرون تموم شد اما به خودم گفتم به درک سلامتیم از همه چی واجبتره

درکت میکنم سخته اما خودتو اذیت نکن خدایی نکرده مریض میشی .هیچی نباشه سلامتی باشهبخدا منم لباس عروسی ...

آخی عزیزم ممنونم ازهمدریت ❤ان شالله همیشه شادوسلامت باشین وعاقبت بخیربشین.بخدا ماآدماروفقط فکروخیاله که پیروناامیدمیکنه