2777
2789
عنوان

خیلی اخلاق بدی دارم

39 بازدید | 4 پست

بچها من زندگی سختی داشتم   و الان هفده سالمه یعنی روزی نبود که من گریه نکنم  تو دلم آتیش نباشه 

الان یک مشکل جدید دارم 

اگه پیش من از کسی  تعریف کنن  یا مثلا قیافش  تعریف ک کنن من یک روز تمام بخاطر این که کسب از من تعریف نمیکنه گریه میکنم  

نه خود خواهم نه حسودم اتفاقا من همیشه چیزای خوب آدمارو بهشون میگم  ولی همیشه متقابلا همه تحقیرم میکنن یهنی از بچگی  حتی مطمئن  هستم وقتی  طفل هم بودم 

مادر بزرگم بچه بودم  میگفت آنقدر زشتی باید مخ سر خیابون به بقیه پول بدیم  تا شاید مردی تو رو نگاه کنه بچهه بودم یه مدت لاغر بودن همه بهم میگفتن گشنه 

بعد بخاطر بیماری چاق شدم  مادرم  اجازه نمی داد لباس راحت بپوشم همش مجبورم می‌کرد لباس بلند آستین بلند بپوشم میگفت چاقی اون وقت من فقط ۸ سالم بود اومدم مدرسه دبیرستان همه کلاس مسخره ام میکنن همه ها همشون 

فامیل پدریم  از بچگی ندیدم    تازه یکسال پیش رفتم روستا دیدمشون اصلا نگاهم نمیکردن  جواب سلام نمیدادن عمه هام حتی حالم من رو نپرسیدن حتی 

من میدونم نباید اینجا انرژی منفی بدم ببخشید ولی حتی اجازه حرف زدن تو واقعیت ندارم چون بازم تحقیر میشن من باید چیکار کنم حالم خوب بشه چیکار بکنم آدما از من بدشون نباید  از الان استرس دانشگاه دارم وحشت همگام گرفته ترس از تحقیر 

عزیزم تو چون از بچی بهت اینارو میگفتن بخاطر روحیه لطیفت نتونستی تحمل کنی و شکستی الان سرشار از انرژی منفی هستی و از خودت بدت میاد نه عزت نفس داری نه اعتماد بنفس

تو کامل باید از لحاظ روحی پاکسازی بشی

باور کن من میشناسم یه کساییو که محبوب همن اصصصصلا یه جو قیافه هم ندارن  فققط اعتماد بنفس د انرژی مثب باعث شده ارتعاششون بره بالا

عزیزم تو چون از بچی بهت اینارو میگفتن بخاطر روحیه لطیفت نتونستی تحمل کنی و شکستی الان سرشار از انرژی ...

ممنونم گلم منم میدونم  باید درمان بشم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول قبول کن همه یه سری چیزای بد دارن که بقیه دوستشون ندارن

و بعد هم اینو بپذیر که تعداد محدودی انسان در این زمانه هستن که مارو دوس دارن. حتی اگر خیلی کامل و عالی باشیم.  

در آخر هم این باور رو در خودت شکل بده که به دوست داشتن و مورد تایید بودن کسی نیاز نداری.

اعتماد بنفس بالا خیلی جذاب تر از ظاهر خوبه . اقتدار داشته باش و خودتو در هیچ جمعی پایین نبین. اونموقع میبینی اطرافیانت هم نمیتونن تحقیرت کنن 

و مهم ترین نکته اینکه خودتو بیشتر دوست داشته باش