2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه کمک

128 بازدید | 21 پست

سلام وقتتون بخیر

پسرم ۲ سالشه

دیروز دائم استفراغ داشت حتی یه قلپ آب هم توی دلش نمیموند و معده ی خالی هم اوق میزد دکتر دمیترون داد

امروز استفراغش تمام شد ولی صبح سه بار پشت سر هم اسهال کرد

الان دو ساعت خیلی گریه میکنه و حتی جیغ میزنه معلومه درد داره و دست به مقعدش میزنه باید چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی علایم جدید اضافه میشه دوباره باید ببری نسخه جدید بده جلوی اسهالشو نگیر

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نه دیدممعلومه از داخل درد داره یا سوزشبا روغن زیتونوهم چرب کردم

پسرم یه بار اینطور شد.بهش پماد هیدروکوروتیرثزون داد.هم به نقعذثد پمال.هم یه مقدار با گوش پاک کن داخل مقعد خیلی داخل نبریا همون اولش.بخاطر اسهال از داخل زخم شده حتما

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اصلا لب به هیچی نمیزنهدروز که استفراغ داشت دائم در خواست آب میکرد و عطش داشتامروز فقط شیر خودمو میخو ...

موز بدی بهش خیلی خوبه بالاخره باید یچیزی بخوره..و زنیان یه داروی گیاهیه امتحان کردم عالیه عالی اگه بخوره اسهالش زودتر خوب میشه..انگور و انجیر و این چیزا هم بهش نده

بچه ۲ساله مگه شیر میخوره هنوزببرش دکتر دوباره

دو سال کامل نشده

میخواستم کم کم از شیر بگیرم که مریض شد 

دکتر دیروز بخاطر استفراغ بردم

بیمه نیستیم کلی پول دادیم احتمالا دوباره مجبور میشم ببرمش🤦🏻‍♀️

بچه ۲ساله مگه شیر میخوره هنوزببرش دکتر دوباره

دو سال کامل نشده

میخواستم کم کم از شیر بگیرم که مریض شد 

دکتر دیروز بخاطر استفراغ بردم

بیمه نیستیم کلی پول دادیم احتمالا دوباره مجبور میشم ببرمش🤦🏻‍♀️