2777
2789
عنوان

چرا نی‌نی‌سایت عزیز نمیذاره حرفمونو بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار یه تاپیک زدم درمورد یه پرونده جنایی خیلی معروف چون خودم علاقه داشتم گفتم واسه کسایی هم که دوس دارن به اشتراک بذارم تاپیکو ترکوندن گفتن با احساسات مردم بازی نکن:/

موندم این تاپیک من فرق با اونی که میگه شوهرم کتکم زد مادرشوهرم آبرومو برد و فلان چیه اگه منظور ناراحت شدن و برانگیخته شدن احساس آدمیزاده که جفتشون همین تاثیر رو دارن.

کلا سایت فضای مزخرفی پیدا کرده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
غیبت بکنیه مشت دروغ بگوازخیانت ودعوا حرف بزنبرات بازدید میکنندهرچیزی که حق و فرهنگی هست را نابود میک ...

برات صلوات فرستادم

لطفا تو هم دعام کن یه مشکلی دارم حل بشه

دقیقا حرفتون درسته

اسم پروفایلت دول فیس گرل هستش 🤣🤣🤣یعنی چی

یعنی دولِ قیافه دختر ؟ 😧😧😧

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻