2777
2789

سلام عزیزان می خوام نماز شب بخونم اما بلد نیستم تو نت سرچ کردم کامل خوندمش اما می خوام کسی که خودش می خونه واسم کامل توضیح بده،

شبا بخون

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

تو نت نوشته۱۱ رکعته،۸ رکعت نافله هست که ۴ تا دو رکعت مثل نماز صبح هست،یه دو رکعت به نیت شفع،بعد از حمد رکعت اول ناس و رکعت دوم فلق می خوانیم و یه نماز یه رکعتی به نیت وتر،بعد از حمد سه توحید یک ناس و یک فلق می خوانیم و قنوتش اول برای ۴۰ مومن دعا می کنیم بعدش ۷۰ استغفرالله،۳۰۰ العفو،۷ بار یه دعایی هست که حفظ نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت نوشته۱۱ رکعته،۸ رکعت نافله هست که ۴ تا دو رکعت مثل نماز صبح هست،یه دو رکعت به نیت شفع،بعد از ح ...

اره همینه دیگه

ایستاده نتونستی خسته شدی نشسته بخون

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه

4 تا دو رکعتی نماز شب.یه دورکعت شفع یه یه رکعتی وتر. هرچه به نماز صبح نزدیکتر بهتر. یه زکعتی اخر، طلب مغفرت واسه40 مؤمن سعی کن مرده هاروبگی

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
متشکرم دوستان چقدر زمان می بره؟ می خوام بدونم کی بیدار شم که قبل از اذان صبح بخونمش؟

مابقیش که کوتاهه ولی قنوتش زمانبره

یادت بود برا ماهم دعا کن

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
متشکرم دوستان چقدر زمان می بره؟ می خوام بدونم کی بیدار شم که قبل از اذان صبح بخونمش؟

من تقریبا هرشب میخونم چون همیشه نذرم نماز شبه واسه این دیگه ذکرو.نمیگم.خودت طبق نمازخوندنت ببین.چقدرزمان.میبره زیادنمیبره

زیادی خوب نباش ، داستان میشه