2777
2789
عنوان

چجوری نماز شب بخونم،تو نت سرچ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا هرشب میخونم چون همیشه نذرم نماز شبه واسه این دیگه ذکرو.نمیگم.خودت طبق نمازخوندنت ببین.چقدر ...

شما که اکثر اوقات میخونی تو اون چهل تا اسم منم بیار لطفا. اسمم مرضیه اس

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
متشکرم از همه ی شما بزرگواران

خدا اجرشه بهت بده خواهر گلم تواین دنیا واون دنیا تو دعایت منم هم یاد کن نماز شب رو به صبح نزدیکتر بخون وقت قرب الهی هست

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
خیلی خیلی ممنونم عزیزان،امروز شاالله حاجت روا بشید همتون

من که قنوت اخر چهل مومن ر ودعا میکنم و هم برای ذکر هاش اخر نماز نشسته میگم. البته میتونی نیم ساعت زود تر از نماز صب بلند بشی و بخونی تا اون رو میخونی اذان صب هم میده و راحت نماز صب روم به وقتش میخونی.چن شب که بلند بشی دیگه عادت میکنی اتومات بلند میشی.التماس دعا

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍

بر اساس مفاتیح:

4 تا نماز دو رکعتی شب، 2 رکعت شفع، 1 رکعت وتر

نماز وتر 1 حمد 3 توحید 1 ناس و فلق قنوت با دست چپ: دعا برای 40 مومن، 70 استغفار، 7 مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار، بعد 300 العفو و رکوع سجده سلام.  برای بعدش هم اذکار مستحبی هست.

نماز قضای شب ثوابش از نماز شب بیشتره و تا قبل از نیمه شب میشه خوند. اگر فرصت نباشه میتونی فقط وتر رو بخونی حتی خوابیده.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

عزیزم پیشنهادم اینه که برنامه نماز شب رو از بازار دانلود کنی خیلی خیلی قشنگ توضیح داده ..دعاهاشو تو کاغذ بنویس از رو ادن بخون منم هرشب میخونم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی