2777
2789

پسرم یک سالشه نمیزاره تکون بخورم. تا بلند میشم گریه میکنه از صبح تا شب نمیتونم یه استکان بشورم خیلی خسته ام کرده همش ازم اویزونه بعضی وقتا کم میارم بلند میگم ولم کن دیگه گریه میکنه عذاب وجدان میگیرم. میاد تو اشپزخونه ازم اویزون میشه خودشو میزنه اینور اونور. بچه های شما هم اینطوری بودن یا این زیادی بهم وابسته است.

البته در هفته دو روز میذارمش میرم کلاس من که نیستم اذیت نمیکنه منو که میبینه فقط غرو گریه

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

اره پسر منم خیلی وابسته ی منه 16 ماهشه.خیلی اوقات ظهر که شوهرم میاد درحال انفجارم از عصبانیت.چون خیلییییییی فضوله.یکسره درحال بهم ریختن.انداختن.و.....

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=46905717]اره پسر منم خیلی وابسته ی منه 16 ماهشه.خیلی اوقات ظهر که شوهرم میاد درحال افنجارم از عصبانیت.چون خیلی بده اعصابم نمیکشه وقتی هم عصبانی میشم از خودم بدم میاد 

دختر من که یکسره جیغ و گریه بود. تو اشپزخونه هم بهم اویزون میشد یا پاهام و گاز میگرفت.. موقعی که سرکار میرفتم زنگ تفریحم بود واقعا..اینقدر اذیتم می کرد.

بسیار هم بدخواب بود.

ONLY. GOD.

از کی بهتر میشن؟ این رفتارشون کی خوب میشه؟ پسرم منو نبینه خوبه منو میبینه گریه میکنه 

ببخشیداینو میگم ولی دخترمن حتی نمیزاره برم دستشویی مجبورم باخودم ببرمش

من میرم یکسره در میزنه گریه میکنه . نمیفهمم چطوری میرم میام

من یادمه که بچه به بغل نماز می خوندم.  

چنان اشکی میریخت که نگو.انگار تو اون پنج دقیقه قراره بمیرم بی مادر بشه.. الهی...فداش بشم.خیلی مظلومن بچه ها.فکر هاشون من و کشته.

ONLY. GOD.

پسر من وقتی من نباشم هم مدام میگن بغض میکنه و میگه مامان مامان 

نمیدونم چرا اینقد وابسته اس

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
من کاملا درکت میکنم چون خودمم همین مشکل دارم دخترم توجمع عالیه ولی تنهاکه میشه اصلا نمیمونه

اره وقتی خودمون دوتاییم غیر قابل تحمله. مثلا تو حال بازی میکنه من میرم سر بزنم که کار خطرناک نکنه منو که میبینه اویزون میشه گریه میکنه از پاچه شلوار میگیره هرجا برم میاد بعدم گریه.