2777
2789
عنوان

دخترا چرا هیچ برنامه ای نظیر

470 بازدید | 24 پست

لایتروم ، فیس بوک ، ریلزاپ و خیلی از برنامه های دیگه روی گوشی ام اجرا نمیشه🤔🤔🤔 ؟؟

ب نظرتون باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🧐

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت ازینکه اجرا نمیشه یعنی نصب میشه روی گوشی ولی بالا نمیاد?

لایتروم ک نصب نمیشه 

بقیه نصب میشه باز نمیشه

یکسری نصب میکنم برنامه تا نصفه اجرا میشه 🫠🙃 بعد خطا میده 

موندم چه کار کنم 🫠🫠🙃

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
لایتروم ک نصب نمیشه بقیه نصب میشه باز نمیشهیکسری نصب میکنم برنامه تا نصفه اجرا میشه 🫠🙃 بعد خطا مید ...

احتمالا رم و اندروید گوشیت پایینه یا اینکه گوشیت برای نصب این برنامه ها امنیت روشه

نه نیست چه مشکلی داری با نصبش؟چی میشه؟

لایتروم نصب نمیشه 

ریلزاپ و برنامه های این مدلی نصب میشه تا نصفه اجرا میشه بعد ارور میده همون نصف کلیپی هم ک ساخته میپره 

یه برنامه هم اصلاً باز نمیشه 

موندم چه کنم با این وضعیت 🫠🙃🫠

کارمم گیر همین برنامه هاست

لایتروم نصب نمیشه ریلزاپ و برنامه های این مدلی نصب میشه تا نصفه اجرا میشه بعد ارور میده همون نصف کلی ...

از کجا نصب میکنی؟

حافظه داره؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

احتمالا رم و اندروید گوشیت پایینه یا اینکه گوشیت برای نصب این برنامه ها امنیت روشه

رم جدید بخرم؟؟؟ یا کلاً گوشی رو عوض کنم؟؟؟ 

اگه گوشی خاصی مدنظرته بهم بگو عزیزم 

کارم گیر همین برنامه هاست🫠🙃

از کجا نصب میکنی؟حافظه داره؟

با لینک اقدام کردم برای نصب مینویسه این برنامه روی دستگاه شما اجرا نمیشه 

از پلی دانلود میکنم ، دانلود میشه ، نصب هم میشه ولی ؛

ولی اجرا نمیشه🙃🫠

با لینک اقدام کردم برای نصب مینویسه این برنامه روی دستگاه شما اجرا نمیشه از پلی دانلود میکنم ، دانلو ...

سرچ کن نسخه های قدیمی تر رد ببین همینجوری میشه یا نه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

گوشی رو باید عوض کنم؟ ؟

اگه مدل خاصی مدنظرته بهم بگو عزیزم

گوشی رو باید عوض کنم؟ ؟اگه مدل خاصی مدنظرته بهم بگو عزیزم

گوشیت چیه الان؟ مدل خاص که بستگی داره چقدر بتونی هزینه کنی و خب یه گوشی که اندروید ۱۲ باشه و رمشم نهایت ۸ باشه این برنامه ها براش اوکیه دیگه

سرچ کن نسخه های قدیمی تر رد ببین همینجوری میشه یا نه

فایده نداره ، قدیمی ها ب کارم نمیاد عزیزم 

من پریست ( فیل تر عکس ) خریدم تا برنامه ها نصب نشه نمیتونم ازشون استفاده کنم ؛ این برنامه ها هم دائم آپدیت میشن