2777
2789
عنوان

دخترا چرا هیچ برنامه ای نظیر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 24 پست

برا منم همینطوریه 

مجبور میشم منت خواهرم و بکشم تا از گوشیش استفاده کنم

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
فایده نداره ، قدیمی ها ب کارم نمیاد عزیزم من پریست ( فیل تر عکس ) خریدم تا برنامه ها نصب نشه نمیتونم ...

خب مدل گوشیتو عوض کن اگه برات ممکنه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیت چیه الان؟ مدل خاص که بستگی داره چقدر بتونی هزینه کنی و خب یه گوشی که اندروید ۱۲ باشه و رمشم نه ...

سامسونگ a13 دارم 

ولی وقتی کارم رو راه نندازه مجبورم عوضش کنم دیگه 

حالا هرچقدرم باشه 🙃

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
سامسونگ a13 دارم ولی وقتی کارم رو راه نندازه مجبورم عوضش کنم دیگه حالا هرچقدرم باشه 🙃

اگه میخوای کارای حرفه ای باهاش کنی توی رده پایینی قرار داره ولی خب اندروید و رم خوبی داره و این نرم افزارا دلیل باز نشدنش چیز دیگه ای هس ببر اول نشون بده ببین میتونن برات درست کنن یا نه بعد اگه درستش کردن و دیدی بخاطر هنگی گوشی و موارد دیگه کارت نمیگیره اونموقع هزینه کن عوض کن گوشیرو

برا منم همینطوریه مجبور میشم منت خواهرم و بکشم تا از گوشیش استفاده کنم

ای بابا

مدل گوشیت پایینه؟؟؟؟

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
خب مدل گوشیتو عوض کن اگه برات ممکنه

چی بگیرم عزیزم؟؟؟؟؟

همینم جدید گرفتم خیر سرم😁🙃

چی بگیرم عزیزم؟؟؟؟؟همینم جدید گرفتم خیر سرم😁🙃

اگه کارت بسته به گوشیه دیگه یچیز خوب

مهم نیست چیه بالای ۱۵ تومن باشه بنظرم خوبه هرچی باشه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

اگه میخوای کارای حرفه ای باهاش کنی توی رده پایینی قرار داره ولی خب اندروید و رم خوبی داره و این نرم ...

همینم جدید گرفتم خیر سرم😁🙃

یکم دیگه باهاش ور برم ببینم  ب صراط مستقیم هدایت میشه یا نع

ممنونم از حضورت عزیزم💚💚

اگه کارت بسته به گوشیه دیگه یچیز خوبمهم نیست چیه بالای ۱۵ تومن باشه بنظرم خوبه هرچی باشه

نمیدونم a80 بود یا a73 

نزدیک ۲۰ درمیومد ، اگه نشد میدم دیگه 

ای بابامدل گوشیت پایینه؟؟؟؟

اره 

چند وقته اینطوری شده 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...