2777
2789

بعضی وقتا به نبود مامانم فکر میکنم دیوونه میشم

بهرحال هرکس تو زندگیش مشکل داره، وقتی جوش و غصه میخوره یا میگه حالم خوب نیست واقعا بهم میریزم 😭😭😭

امشب از اون شباییه که دلم میخواد الکی گریه کنم

نمیدونم چرا همش از این فکرای بیخودی میکنم

خدا همه مامانا رو حفظ کنه واقعا😭❤ همیشه باید زنده باشننننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راهم دوره تا خوته بابام از بچگی بابلمو خیلی دوسش دارم ولی رابطش باما جوری هست که نمیتونم بهش بگم حتی نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم وقتی زنگ میزنم بهش در حد اینوه حالشو بپرسم بعد که قطع میکنم هق هق گریم میگیره

من راهم دوره تا خوته بابام از بچگی بابلمو خیلی دوسش دارم ولی رابطش باما جوری هست که نمیتونم بهش بگم ...

یه بار بگو بهش حتما که خیلی دوسش داری

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چاره ش چیه؟ اینقدر که روی مامانم حساسم رو هیچکس نیستمفک میکنم زندگی بعد اون دیگه برام تموم میشه 😭

باید اون لحظه از این فکرا بیرون بیاییم و چیزی سرگرم شیم.و همیشه قدر عزیزان رو بدونیم

من هر وقت ب این چیزا فک میکنم تهش ب یه نتیجه میرسم ک خدای بالا سرمون حواسش ب همه چی هست ب همه چی

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم این احساس ها طبیعیه اما اگر حالت افراط پیدا کنه میشه وسواس فکری 

منم خیلی عذاب میکشیدم و این حس ترس رو در مورد عزیزام داشتم مخصوصا شب ها و نیمه شب ها. خیلی داشتم اذیت میشدم و فکر میکردم طبیعیه که یه نفر بهم گفت وسواس فکریه 

رفتم دکتر و بهم قرص داد، واقعا یه هفته که از شروع  قرص خوردنم گذشت خیلی بهتر شدم 

امابه خاطر بارداریم دیگه نتونستم دارو بخورم و دوباره همونجوری شدم 

برو دکتر عزیزم حتما

باید اون لحظه از این فکرا بیرون بیاییم و چیزی سرگرم شیم.و همیشه قدر عزیزان رو بدونیممن هر وقت ب این ...

آره هی به خودم میگم هرچی هم بشه مادر تو عزیز تر از مادر امام حسین نیست که اونطور شهید شد💔 ولی کم ظرفیتم چه کنم