2777
2789

بچم سه ساله است .اصلا نمیدونم همسرم چه مرگشه ..عادی نیست ..هر روز تنش درست میکنه ..به خدا اگه دروغ بگم ..صبح بیدار میشه الکی داستان درست میکنه مثلا داد میزنه بیدار بشو مثل هدم زندگی کنیم .مثلا خودش ۵صبح بیداره من ۸صبح بیدار میشم .یا ۷ونیم صبح ...بعد جالبه توهماتش رو ادامه میده با داد میگه اونم جلوی یچه سه ساله ..من واکنشی نشون نمیدم و ب کارم میرسم .میرم دستشویی اولش گریه میکنم یا نفس عمیق میکشم اروم شم ..ظهر ک میشه به خدا بمیرم اگه دروغ بگم ..شروع میکنه تنش جدید و یکساعت ادامه میده ‌.همه صحبت هاش هم همه همه اش توهمات هستند و تفکرش غلطه ..غروب و شب و آخر شب هم جدا بحث یک نفره راه میندازه چون من جواب نمیدم و کارم و میکنم.جلوی بچه هر چی از دهنش میاد میگه . ..بهش گفتم به خاطر ارامش بچمون با هم راه بیاییم و ن به خاطر یچه جوابت رو نمیدم .تا کجا میخوای ادامه بدی؟؟خسته نشدی ..اگه میخوای جدا بشیم و هدفت اینه همین فردا مردونه بریم تمام کنیم .اگه میخوای زندگی کنی ک داهش این نیست ... ..اصلا حالیش نیست ...به حق این شب بارونی بمیره ایشالا 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

وای چ دعایی کردی

اینجا بارون نمیاد ب نظرت منم این دعا کتم براورده میشه

کدوم شهری ک بارون هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه مثل فرشته است ..عصری دوباره تنش درست کرد و خودش شروع کرد ادامه دادن ...من کارم رو کردم ..اماده شدم برم پارک قدم بزنم اروم بشم از دستش ..بچه هم گفت مامان من با تو میام .رفتیم پارک کلی به پسرم خوش گذشت تا اومدیم به نیم ساعت نکشبد دوباره صداش رو برد بالا ...دردش اینه بچه با من هر روز باید بره بیرون میگم باشه .ولی حالیش نیست و داد میزنه میگه باید بیاد ..بچه هم میترسه و نمیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه داد میزنه میگه اینجا خونه منه باید حرف من رو گوش بدی ..بچه سه ساله هم میگه میندازم بیرون داد بزنی ..به بچه میگه پوستت رو میکنم ..

وای چ دعایی کردیاینجا بارون نمیاد ب نظرت منم این دعا کتم براورده میشهکدوم شهری ک بارون هست

تهران .دعا کن جواب تمام همه بدیاش رو بگیره 

دوباره شروع کرد الان .میگه بهترین کار اینه بری بیرون ...خودش همش خونه اس و سر کار نمیره میگه تو کار خونه نمیکنی ..به خدا خونم ۲۵۰متره با بچه کوچیک خونه تمییزه .کثیفی نمیبینی ...الان میگه برو کار کن پول دربیار ..هزینه بچت رو بده ...حالا هیچ پولی هم بهم نمیده 

هی میگه من از پشت بابام نیومدم اگه به تو پول بدم ..برو دادگاه شکایت کن نفقه بگیر ...من هیچ وقت این کار رو نمیکنم ..نه ازش چول میخوام نه هیچی ..نمیدونم چه مرگشه ‌‌..میگه یکجا کم میاری بهت پول نمیدم ..عوضی نده چرا روان بچه رو بهم میزنی .بچم مثل فرشته هاست همه بچه ها فرشته اند ..خدا ازت نگذره ..من ک ازت راضی نیستم ..

با خانوادم رابطه نداره .میگه من با خانوادت رابطه ندارم بچه هم بزرگ بشه از خانواوت بیزار میشه ..همش فکر میکنه که من و خانواوم توططه کردیم ک بچه با پدرش بد بشه ...همش دچار توهمه و مریضه فکرش 

مریض ب من میگه تو لایق زندگی منو نداری حقته بری پیش ننه بابات ..شوهر هم دیگه گیرت نمیاد ..مردشور هر ...

شوهرت مریضه عزیزم تو رو خدا یکاری براش بکن زنگ بزن خانوادش حداقل  یه دارویی چیزی مصرف کنه بخاطر بچت

به بچه داد میزنه میگه اینجا خونه منه باید حرف من رو گوش بدی ..بچه سه ساله هم میگه میندازم بیرون داد ...

دقیقا عین شوهر من😐میگه اینجا خونه ی منه و من رییسمباید حرفمو گوش کنید