2777
2789
اهان نمیدونم اگر به دلم بشینه که‌ احتمالا به دل اون دختره نشسته که میخواد نظر نی نی سایتیها رو بدونه ...

ن دختره کلا خبر نداره. پسره میخاد ببینه اگه شماها جای اون خانوم بودید قبول میکردید برا ی اشنایی وبعد ازدواج؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا بسته به اینه که اولویتت چیه اینکه شما پرستاری شهر زندگی میکنی اون آقا دیپلم و روستا دلیل بر رد ...

حرف شما کاملا درسته، اما بنظر من از لحاظ شغلی باهم فرق دارن، دختره تحصیلات دانشگاهی داره، پسره دیپلم، ن اینکه هر کی دانشگاه رفته از هر لحاظ کامل باشه، اما همین یه موضوع باعث اختلافات شدید میشه اگه بخان با هم ازدواج کنن

حرف شما کاملا درسته، اما بنظر من از لحاظ شغلی باهم فرق دارن، دختره تحصیلات دانشگاهی داره، پسره دیپلم ...

اگر تحصیلات برای شما مهمه باعث ایجاد اختلاف میشه والا به خودی خود آشنایی و شناخت که همه چیز مشخص میکنه و اینکه همیشه در نظر بگیرین که هیچکس همه چیز با هم نداره 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
اگر تحصیلات برای شما مهمه باعث ایجاد اختلاف میشه والا به خودی خود آشنایی و شناخت که همه چیز مشخص میک ...

ن اصلا برا من نیست برا یکی از دوستای خانوادگیمونه، از نظر من تحصیلات مهمه خیلیم مهمه، اینکه در یه حد باشن یا یخورده بالا وپایین 

ولی من به خود اقا هم گفتم شرایطشون کاملا با هم فرق میکنه 

بنظرم از دودنیای متفاوتن، اماآقا نمیخاد قبول کنه

حالا بذار بگه دنیا خیلی عجیبه شاید اون چیزی که‌ما فکر میکنیم نشد حداقل بعدها پشیمون نمیشه چرا نگفت

خود اقا اصرار داره بگه، اما من میگم عاقلانه رفتار کنه ن از رو احساسات