2777
2789
عنوان

دارم همه چیو از دست میدم😭😭

248 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها تو تاپیک قبلی گفته بودم خواستگار دارم که عاشقمه منم بدون اون نمیتونم بعد از ۳سال انتظار خانوادشو راضی کرد اومدن خواستگاری الان پدرم شدیدا مخالفه چون غریبه هستن و نمیشناسیم هیچ‌جوره هم حرف کسیو گوش نمیکنه ذکر یا دعایی که مجرب باشه برای راضی کردن پدر معرفی کنید بهم😭😭خواهش میکنم کمکم کنید خیلی دلم شکسته شب و روزم شده گریه

عزیزم چند سالته ؟واقعی عاشق و عاقلی؟از دادگاه اجازه بگیر ازدواج کن

آخه تو فامیل ما نمیشه دختر بدون اجازه پدر ازدواج کنه منو میکشن😭خانواده پسر هم بدون اجازه پدر  قبول نمیکنن اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرف پدرتون منطقیه! چرا توجه نمی‌کنید به این مورد که دو خانواده هیچ شناختی از هم ندارند؟!

با پدر منطقی صحبت کنید. اجازه‌ی چندبار رفت و آمد دو خانواده را بگیرید تا شناخت نسبی بدست بیارید.

البته، برخی والدین به علت تجارب پیشین و تست شده‌ی وصلت با غریبه‌هایی از فرهنگ‌های متفاوت حوصله‌ی تجربه‌ی جدید ندارند. ولی خب، امیدواریم پدر شما حوصله دار رفتار کنند.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

اول پدر اون مخالف بود حالا پدر شمااز خواستگارت بپرس ببین چطور پدرشو راضی کرده بهت راهکار بده😶‍🌫️

با صبر و انتظار و اینکه بهش گفت یا با همین دختر ازدواج میکنم یا قید ازدواجو میزنم

ولی من نمیتونم اینجوری به پدرم بگم شرایطم فرق میکنه لج میکنه دیگه بدتر

خب حرف پدرتون منطقیه! چرا توجه نمی‌کنید به این مورد که دو خانواده هیچ شناختی از هم ندارند؟!با پدر من ...

عزیزم همکارمه ولی یه استانیم درسته از یه شهر دیگه س یه ساعت فاصله...ولی زیاد پرس و جو کردیم همه هم دارن بهش میگن پسر خوبیه خانواده ش بافرهنگ همه چی تموم ولی اون لج کرده