2777
2789
عنوان

یه مهمونی شام دعوتم که

179 بازدید | 13 پست

سلام خانما، شبتون بخیر 

من فردا یه مهمونی دعوتم شام 

که همه فامیلا هستن منم بعد مدت ها دارم میرم تو جمعشون 

به نظرتون

شلوار کرم و شومیز سبز بپوشم با شال کرم 

یا 

کت و شلوار با شال 

و اینکه من میکاپ کردن خیلی خوب بلد نیستم چی برنم به پوستم که یکم از کدری در بیاد؟

(کرم پودر ندارم ولی ضد افتاب رنگی دارم) 

اینم بگم که اونا همجور عمل زیبایی انجام دادن و بدون میکاپم قشنگن و من خیلی باهاشون تفاوت دارم از نظر قیافه و اعتقادی و... 

میخوام فردا شب خیلی خوب بنظر برسم؟! 

کسی ایده ای داره؟! 

ممنونم 

اگر خیلی برات مهمه تنها ایده من اینه بری آرایشگاه یه میکاپ ساده برات کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باهاشون خیلی صمیمی هستی شومیز بپوش 

اگه ارتباط دوست معمولی هستی کت و شلوار ببوش

اما کت شلوار خیلی شیک تره 

برای میکاپ هم بهت میگم چیکار کن

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

اعتمادبه نفستوبالاببراوناکه عمل کردن اعتمادبه نفسشون پایین بوده که کلی عمل کردن تازیبابشن...قشنگ سرتوبالابگیر😅

کتوشلواربپوش

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نه اصلا صمیمی نیستم مرسی عزیزم

برای میکاپ پیشنهاد من اینه که ضد آفتاب رنگیت رو بزنی 

روش پودر فیکس بزنی 

و یدونه رژ گونه که رنگ رو بده به صورتت 

برای آرایش چشمت اگه دوست داری چشمت کشیده تر به نظر برسه توی چشمت رو مداد بزن البته اگه بهت میاد

و اگه میتونی خط چشمت رو قرینه در بیاری حتما خط چشم بکش

اها تا یادم نرفته ریمیل بزن جوری که مژه هات قشنگ بلند بشه 

اما اگه چشمت اذیت میشه از مژه مصنوعی از این طبیعی ها استفاده کن 

برای میکاپ پیشنهاد من اینه که ضد آفتاب رنگیت رو بزنی روش پودر فیکس بزنی و یدونه رژ گونه که رنگ رو بد ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

استفاده از مژه مصنوعی رو اصن بلد نیستم 

خط چشمم بلد نیستم 🤦‍♀️

مداد چشمم بهم نمیاد اصن 

خیلی ممنونم از راهنماییتون استفاده از مژه مصنوعی رو اصن بلد نیستم خط چشمم بلد نیستم 🤦‍♀️مداد چشمم ب ...

اوه میتونید یک آرایشگاه برید که یک میکاپ ساده براتون انجام بدن

اعتمادبه نفستوبالاببراوناکه عمل کردن اعتمادبه نفسشون پایین بوده که کلی عمل کردن تازیبابشن...قشنگ سرت ...

مرسی عزیزم 🥰😘

اونا پول مفت زیاد داشتن نمیدونستن چیکار کنن 🤣🤣