2777
2789

ریزش مو دارم رفتم دکتر قرص و اینا داده 

خود دکتر نگف

ولی مامانم میگه کوتاه کن درمان بشه ریزشش قط شه باز بلند کن

نمیدونم درست هیا ن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من موهام خیلی بلند بود الان کوتاهه کوتاهه ولی ریزش داره

همین بنظرمنم تاثیر نداره

الانم توی نت سرچ کردم نوشته ربطی نداره

فقط تقویت کردنشه ک موثره

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

والا ریشه علمی نمیدونم داره یا نه ولی من هربار کوتاه کردم موهام جون گرفت

اخه دلمم نمیاد کوتاه کنم

میترسم پشیمون شم

موهام تا کمرمه مامانم میگه تا گوش کوتاه کن😂

ببین ریزشش قطع نمیشه ولی چون کمتر دوار کشیدگی و اصطحکاک میشه و وقتی کوتاس خودت کمتر متوحه ریزشش میشی ...

اره خب اینم هست

موهای کوتاه رسدیگی راحتتری داره کمترم کشیده میشه

ن مگر اینکه علت ریزش موهات از ساقه باشه(یعنی مدام از ساقه خورد بشن و بشکنن و یا گره بخورن مجبور باشی ب زور باز کنی ک بریزن)

مگر نه ریزش از ریشه هست ن ساقه بنابراین ربطی ب کوتاهی نداره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
حتی شده ۵ سانت کوتاه کردم موهام سرحال تر شد

اره این توی موخوره نگرفتنم تاثیر  داره

درست میگین

شاید ی مقدار کوتاه کنم 

چون موهامم کوتاه بلند شده

ولی ن اون اندازه ک مامانم میگه

همین بنظرمنم تاثیر ندارهالانم توی نت سرچ کردم نوشته ربطی ندارهفقط تقویت کردنشه ک موثره

بیشتر از لحاظ روانی تاثیر داره فک کن با موی بلند بری حموم چقدر ازش کنده میشه و یهو یه مشت مو میاد تو دستت اصلا نابود کنندس ولی کوتاه باشه نمیفهمی به خاطر حس بهتری که داری  حالتم بهتر میشه

ن مگر اینکه علت ریزش موهات از ساقه باشه(یعنی مدام از ساقه خورد بشن و بشکنن و یا گره بخورن مجبور باشی ...

ببین فک کنم مال من ریشس

چون گف ریزش موت ارثیه اصن

سرت داره خالی میشه☹️😭