2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه به پزشک متخصص پوست نهایتا نصف روز زمان و ۲۵۰ هزار تومن هزینه میبره😀

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
فکر نمی‌کنم راه حل خوبی باشه

چرا خوب نباشه؟ من ۱۳ سال پیش (یا بیشتر) رفتم پیشش به خال کوچیک نیمه گوشتی روی چونه م داشتم و دو تا خال صاف کنار گوشم برداشتم و نه عوارضی داشت و نه ردش موند. این دفعه برم مشهد میخوام برم پیداش کنم دو تا خال روی گردنم دارم اونا رو هم بردارم.

نمیدونی چی درست می‌کرد؟

نه فرمولش رو به کسی نداده بود. با خلال دندون میزد روی خال ها و اول خال دورش سفید میشد و کوچیک میشد. مثلا همون چند ساعت اول. بعد کم کم مثل جوش خشک میشد و میفتاد. باید حتما صبر میکردیم خودش بیفته. اگه خودمون میکندیم دوباره خال درمیومد همونجا.