2777
2789
عنوان

اورژانسی

120 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها من تو چند هفته گذشته بار ها از قرص اورژانسی استفاده کردم هربار هم چند ساعت تا نهایت یه روز بعد نزدیکی....الان تست بی بی چکم مثبت شده یعنی درسته یا غلطه؟؟؟تروخدا اگه میدونید بگید

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بیبی چک اعتمادی نیس ازمایش بده ...برا من بیبی هاله مینداخت ارمایش دادم منفی بود

این هاله نیس دوتا خط مشخص

قرص اورژانسی ک خیلی ضرر داره میگن نهایت سالی یکی دوبار اونوقت تو چند تا خوردی تو یه هفته😐

الان بحث ضرر نیس بحث تست فقط و فقط تسخ

چند وقت از پرودت گذشته ؟ منم اگه نزدیک پریود یا از پریود گذشته میزدم مثبت بود ولی بعد پریود میشدم به ...

باید همین روزا پریود میشدم چند وقت بهم ریخته پرویودم

ببین من خودم یک ماه پیش تو همین موقعیت بودم همش بیبی چک میذاشتم و استرس میگرفتم فقط و فقط ازمایش بده ...

فردا. مگه برم