2777
2789
عنوان

اين چه زندگيه 😓

374 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها بستني قيفي ام اون يكي كاربريم وارد نشد 

بچه ها من خيلي احساس بدبختي ميكنمممم 

چيكار كنم؟ 

يني تو اين زندگي ادم به خانوادش دلخوش نباشه به چي باشه ؟؟ 

من خرداد دانشگاهم تموم شد يني ليسانسم از تهرانم تموم شدم بعد واسه رشتم تو شهر خودمون كار نيس هرچي كار پيدا ميكنم تهرانهه ولي دريغ از ي قرون پول ك از بابام يا مامانم بخام بم بدن ك برم اونجا پانسيون يا خونه بگيرمم 😔 خسته شدم ازين زندگي نكبت واسه خودشون و طلاشون تا بخاي خرج ميكنن ولي من با رتبه دورقمي بايد بيكار بشينم تو خونه واسشونم اصن مهم نيس 

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرمن فکرتنهارفتن ب تهران روازسرت بیرون کن هرکاری میکنی توشهرخودت باش

من ك ٤ ساله اونجام بدي نديدم. تو شهر خودم واسه رشتم كار نيس به هيچ عنوان

برای کار کردن اصلا عجله نکن تو که رتبه دو رقمی داشتی حتما ادامه تحصیل بده همون تهران سعی کن سراسری قبول شی موازی با درس کار کن اینجوری بهتره

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

منم تهران درس خوندم آره سرت بکار خودت باشه بدی نمیاد سراغت ادامه تحصیل بده

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
برای کار کردن اصلا عجله نکن تو که رتبه دو رقمی داشتی حتما ادامه تحصیل بده همون تهران سعی کن سراسری ق ...

رشته من ديگه دختر نميگيره 😔 واسه ارشد بايد برم مديريت يا ام بي اي 

دانشجوبودن وکارفرق داره نمیدونم انشالله ک مشکلت حل بشه وموفق باشی اگر هم میری ولی خدابزرگه ودرسته ک کارنیست همین امشب هم اخباراعلام کرددیگ استخدامی برگزارنمیکنن پس یابایدخودت  شروع کنی ازکارهای مقدماتی شروع کنی یاخانوادتومتقاعدکنی ک واقعاکارنیس

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
دانشجوبودن وکارفرق داره نمیدونم انشالله ک مشکلت حل بشه وموفق باشی اگر هم میری ولی خدابزرگه ودرسته ک ...

اره هنوز استخدامي شركت نفت مونده ولي كو تا استخدام حتي اگه قبولم بشي دوسال ديگه صدا ميكنن